Сензациите в пресата: Бруно хвърля Бисмарк и Кох за Купата

Шеф на Малмьо проговори за Робърта; Берое договори защитник от лятото

Сензациите в пресата: Бруно хвърля Бисмарк и Кох за Купата

Сензациите в пресата днес, понеделник, 01.03.2021 година: 

 
"Тема Спорт": Мено Кох и Чарлс Бисмарк титуляри срещу Черно море
 
Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович ще хвърли като титуляри срещу Черно море за Купата последните две пополнения - Мено Кох и Бисмарк Чарлс. Осминафиналът е утре от 17:30 часа на "Армията". Двамата вече направиха своя дебют в гостуването на Лудогорец. Първо на терена в Разград се появи нидерланаският централен защитник. В 72-ата минута Кох замени Гълъбов. Последният се представи слабо и за пореден път не показа аргументи за титуляр в ЦСКА. През първата част Гъльбов имаше сериозни проблеми с опазването на Десподов, който направи редица опасни пробиви, включително и този, от който падна голот. За домакинството на "моряците" Гълъбов ще седне на пейката, като ще отстъпи мястото си на най-новото попълнение в отбора - Мено Кох.
Бисмарк Чарлс вече от доста време се готви с ЦСКА и е много по-напред с адаптацията от нидерландеца. Ганаецът изкара пробен период и си заслужи договор. Бисмарк се пови срещу Лудогорец в 76-ата минута. Той влезе на мястото на Йомов, който не направи нищо съществено пред вратата на разградчани. И той подобно на Гълъбов рядко защитава титулярното си място.
В осминафинала срещу Черно море Бруно Акрапович нямада може да разчита на трима основни футболисти. С контузии са Пеняранда и Жеферсон, а наказан за срещата е Амос Юга. 
 
"Тема Спорт": Берое договори защитник от лятото
 
Берое договори още едно ново попълнение от лятото. Под Аязмото след края на сезона почти сигурно ще се завърне централният защитник Камен Хаджиев. 29-годишният бранител в момента е част от унгарския Академия Пушкаш, където бе продаден именно от зелено-белите в началото на 2019-а. Договорът му с втория в местния елит е до лятото и на този етап няма индикация, че ще бъде продължен. През този сезон Хаджиев има само 6 мача в шампионата, като 5 от тях са през есента. За сравнение през изминалата кампания (2019/20) той изигра цели 28 двубоя. Все по-рядко Академия Пушкаш разчита на него. Бившият национал е провел разговори със спортно-техническото ръководството на Берое да се завърне през лятото като свободен агент.
От лятото за ново попълнение може да се счита и капитанът на Царско село Реян Даскалов. Той е използван като десен бек, но може да играе и като вътрешен халф. Неговият договор изтича също през лятото. Наскоро Берое привлече Илиян Стефанов от Локомотив София.
Старши треньорът Димитър Димитров-Херо пък обмисля да остави на пейката в двубоя за купата срещу Левски Мартин Камбуров. Таранът записа цял мач срещу Черно море, като преди това игра срещу Славия и Ботев Враца. У него се е натрупала умора и Херо смята да го използва като джокер на "Герена". Именно Левски е любимата жертва на Камбуров. Той има срещу тях 22 гола за първенство.
След мача на "Тича" Херо похвали другия нападател, Фал, за включването, както и Октавио. Очаква се в сряда двамата да са титуляри. 
 
"Меридиан Мач": Шеф на Малмьо проговори за Робърта
 
Името на Найджъл Робърта продължава да се върти като дъвка в устата на феновете на Малмьо. Вчера се оказа, че той продължава да с сред целите на отбора. Това с станало ясно сред редовната среща, която е проведена между президента на бившия тим на Златан Ибрахимович и представители на агитката на тима. Андерс Полсон уверия феновете, че Малмр ще продължи с трансферите и през тази седмица ще бъде купен централен нападател. Твърди се, че визирал именно Робърта. Смяташе се, че шведите са се отказали от наддаването за Робърта, след като привлякоха Дино Исламович от Розенборг. Иначе кандидат номер 1 за Робърта си остава Ди Си Юнайтед.
 
Матай: Червените картони бяха пресилени

Капитанът на ЦСКА смята, че Ботев Пловдив се радват предварително

Керкез: Голяма победа, на нашия стадион ще бъдем много силни

Треньорът на Ботев Пловдив остана много доволен от успеха над ЦСКА за Купата на България

Стамен Белчев притесни феновете: Каранга има неприятна контузия

"В четвъртък ще има яснота", заяви треньорът на ЦСКА

Стоичков: 100 години Етър, 100 години слава

Камата поздрави "болярите" за вековния юбилей

Локо (Пд) пусна билетите за ЦСКА 1948

Мачът е в неделя от 15:15 часа на "Лаута"

Стоичков и Бала отново на терена за 100 години Етър

"Ивайло" арена на големи празненства

БФС търси усилено футболисти с български корени

До момента сме открили над 20 състезатели, обясни Лъчо Димов

ЦСКА ще удари Ботев (Пд) в първия полуфинал за Купата

Вижте подробности

Оперираха успешно национал на Ботев Пд

Николов подложен на интервенция в Испания

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки