Балъков: Знаехме, че това ще е най-трудният ни мач

"Разбира се, че ни е яд, но не мога да кажа, че играчите ни не са желали победата"

Балъков: Знаехме, че това ще е най-трудният ни мач

Мениджърът на ЦСКА 1948 Красимир Балъков заяви, че го е яд след загубата от Етър. Той призна, че много футболни фактори са причината за поражението на "виолетовите".

 
"През последните два-три дни си говорихме, че това ще е най-тежкия ни мач. Още в първите 2-3 минути съперника имаше ситуация да отбележи. Може би тези 120 минути, които изиграхме в Пловдив, повлияха на някои от играчите. Нашите момчета не можаха да се ориентират. И Етър ни вкара втори и трети гол. Може да се каже, че това е и грешка на младостта", заяви той.
 
"Не мога да кажа, че играчите ни не са желали победата. Имаме някакъв проблем като гост. Трябва да го анализираме и коригираме. Всеки мач е по-различен от тези през първия сезон. За всеки са важни точките. Трябва да бъдем агресивни. Когато един път това липсва, силите се изравняват, даже и късметът отива на страната на противника", призна Балъков.
 
"Не искаме да падаме. Не е ок, когато губиш. Трябва по най-добрия начин да се анализират нещата. Всеки един състезател, който може да ни помогне, липсва. Опитът на Галин е много важен. Той можеше да ни помогне", заяви още той.
 
"Разбира се, че ни е яд. Този резултат не ни дава никакво предимство", добави той.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки