Сензациите в пресата: „Сините“ фенове скочиха на футболистите

Белия недоволен от халфовете, връща Руменов титуляр, Уртадо дебютира за Локо (Пд) срещу Берое и още…

Сензациите в пресата: „Сините“ фенове скочиха на футболистите

Сензациите в пресата днес, понеделник, 08 март 2021 година:

„Тема спорт“: Уртадо дебютира срещу Берое в петък

Последното ново попълнение на Локомотив Пловдив Паоло Уртадо ще попадне за първи път в групата на тима. Това ще се случи за домакинството на Берое. Мачът е в петък (12 март) от 19:15 часа. Документите на перуанския национал бяха уредени и той бе картотекиран още за гостуването на ЦСКА. От спортно-техническия щаб на черно-белите начело със старши треньора Александър Тунчев преценили, че Уртадо все още не е готов на сто процента, след като е изостанал с подготовката. Почти сигурно нападателят ще е сред 18-те за двубоя със заралии и дори се очаква да направи своя дебют през второто полувреме. Последният официален мач на южноамериканеца е в края на декември миналата година за Коняспор. Месец по-късно той разтрогна с клуба, като имаше опция да се върне в родния Алианса Лима. Паоло Уртадо обаче е предпочел да остане в Европа и е приел офертата на смърфовете. Тунчев вече обяви, че обмисля да го използва като централен нападател. В същото време стана ясно, че аржентинският защитник Лукас Масоеро ще се върне в игра след паузата за националните отбори в края на март. Бранителят ще е на линия за домакинството на Царско село. Той счупи пръст при равенството с Етър (1:1) в Пловдив на 26 февруари.

„Тема спорт“: Фенове: Недоумяваме как голяма част от тези играчи са на „Герена"

Феновете на Левски от фракцията "Blue Boys Петрич" скочиха на футболистите след равенството. "Левски разочарова за пореден път, след като завърши 2:2 срещу Ботев Пловдив на "Герена". Продължаваме да недоумяваме как голяма част от тези играчи са се озовали в нашия клуб. Кой ги селектира и по какви критерии биват привличани в Левски!? Ние разбираме много добре състоянието, в което се намира клубът, и сме съпричастни с него, но някои от тези футболисти (чужденци) дойдоха през зимата и към момента с нищо не показват да са по-добри от останалите. А уж щяхме да привличаме чужденци само ако са много по-добри и могат да направят разликата. За огромно съжаление обаче тези не са такива. Не можем да премълчим факти като тези, които вярваме, че правят впечатление на всеки син привърженик, който следи клуба по-отблизо", се казва в част от декларация на феновете от Петрич.

„Тема спорт“: Белия недоволен от халфовете, връща Руменов титуляр

Старши треньорът на Арда Николай Киров-Белия е останал недоволен от представянето на халфовете в двубоя с Черно море. Наставникът се очаква да направи рокади за мача с Лудогорец в Разград в петък. Почти сигурно Румен Руменов ще се върне сред 11-те, след като при успеха над Черно море бе резерва. На пейката най-вероятно ще седне Лъчезар Котев. "От тримата в атака - Делев, Коконов и Тилев, съм доволен, но до тях стигаха малко точни пасове", констатира Белия. В дните до визитата на орлите ще има и яснота около състоянието на контузения нападател Жуниньо. Бразилецът получи травма при победата над Ботев Вр и не игра срещу Славия, Етър за купата и Черно море. Шансовете му за Разград са 50 на 50, като ще се решава в часовете преди заминаването.
Община Пазарджик отпуска пари за заплати на Хебър

Очаква се 105 хиляди лева да бъдат преведени на клуба

Стоичков: Оптимист съм за България

Камата смята, че скоро отборът ни ще се класира за голям футболен форум

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Гонзо избра кой да го наследи в БФС

Кирил Котев ще заеме поста технически директор

Локо Пловдив връща Медвед на Пирин

В момента той е под наем на "Лаута"

Трима национали вече тренират с Левски

Пламен Андреев, Марин Петков и Хосе Кордоба са на линия за Николай Костов

ЦСКА изгуби Де Нойер до края на сезона

Защитникът продължава да се възстановява от контузията в коляното

Интерес от чужбина към Пламен Андреев

Стражът на Левски може да потегли към Западна Европа след края на сезона

Лудогорец към Неделев: Не се предавай!

Вижте посланието към футболиста

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки