Почетино: Ще ни бъде трудно срещу Барса, Неймар искаше да играе

Треньорът на ПСЖ говори за травмата на звездата преди реванша от Шампионската лига

Почетино: Ще ни бъде трудно срещу Барса, Неймар искаше да играе

Пари Сен Жермен има предимство пред Барселона в двубоя от Шампионската лига, но старши треньорът им Маурисио Почетино иска още по-добра игра отколкото в първата среща.

В първата среща френските шампиони разгромиха Барса с 4:1, а ответната битка е утре край Айфеловата кула.

„Във футбола най-важното е да се представяш на ниво и да вярваш в себе си. Ние трябва да бъдем оптимисти, да изиграем мача пределно концентрирани и да се опитаме да го спечелим. Искаме да се класираме за четвъртфиналите“, посочи наставникът на „парижани“ и обясни, че Неймар е положил много усилия да бъде готов за срещата, но не е успял да се възстанови напълнo.

„Той положи големия усилия, но няма да може да играе срещу Барселона. Той имаше голямо желание да бъде на линия за този мач. Това е труден момент за него, но са му нужни още няколко дни, за да бъде в оптимално състояние“, коментира Почетино.

„Изправени сме пред много сериозен противник. Изпитваме голямо уважение към Барселона и сме фокусирани изцяло върху предстоящия мач. Знаем, че ще ни бъде трудно, защото опонентът ни е страхотен отбор, но трябва да издържим и да спечелим.“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки