Томаш: На "Българска Армия" успяват само най-смелите

"Отново имаме редица кадрови проблеми, но аз вярвам в моите футболисти и искам те да повярват в себе си.", заяви той

Томаш: На "Българска Армия" успяват само най-смелите

 Старши треньорът на Етър Велико Търново Александър Томаш заяви преди мача срещу ЦСКА от 21-ия кръг на efbet Лига, че "виолетовите" са длъжни да демонстрират най-доброто, на което са способни.

"Наближава поредния тежък мач за Етър. Утре излизаме на "Българска Армия" и сме длъжни да демонстрираме най-доброто, на което сме способни. На този стадион успяват само най-смелите и най-искащите успеха", написа Томаш във Facebook.

"Добрите резултати в последните кръгове могат да ни дадат самочувствие, но не и спокойствие. Изправяме се срещу един от най-добрите отбори в България и трябва да сме концентрирани и отдадени", добави той.

"Отново имаме редица кадрови проблеми, но аз вярвам в моите футболисти и искам те да повярват в себе си. Нека свалят бариерите и да играят! Знам, че в този мач можем само да спечелим, но всичко е в нашите глави! Мнозина определят двубоя като битка между Давид и Голиат, и са прави. ЦСКА притежава повече класа, но не са безгрешни. Надявам се да използваме техните слабости и да се представим достойно. Дано стане хубав мач, който да зарадва тези, които обичат... Етър!", написа още Томаш.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки