Стъки и други шампиони отсякоха: Красен Кралев е най-успешният министър на спорта от всички кабинети на прехода - ето фактите (СНИМКИ)

Приятели, битката на 04.04 не е битка за Борисов и Кралев! Битката е между нормалното и извратеното!, категоричен е Станислав Недков

Стъки и други шампиони отсякоха: Красен Кралев е най-успешният министър на спорта от всички кабинети на прехода - ето фактите (СНИМКИ)

За мен бе истинско удоволствие заедно с президента на българска федерация по волейбол Любо Ганев, с 11-кратния световен шампион по плувен маратон Петър Стойчев и олимпийския шампион на троен скок Христо Марков да подкрепим нашия приятел Красен Кралев в неговата кампания, като водач на листа от ГЕРБ и СДС в Русе. Това написа шампионът Станислав Недков-Стъки и отсече, че Кралев е най-добрият министър на прехода.

 
"Освен, че е приятел и мъж на честта, подкрепям Красен поради поне още две причини.

Първата е, че през годините той се доказа, като истински професионалист. В спорта съм от 1991г. От тогава, като състезател до днес, вече като председател на българската федерация по ММА имам лични наблюдения върху отношението към спорта на всички управляващи през целия преход.

Напъпно отговорно мога да кажа, че КРАСЕН КРАЛЕВ Е НАЙ-УСПЕШНИЯТ МИНИСТЪР НА СПОРТА ОТ ВСИЧКИ КАБИНЕТИ НА ПРЕХОДА!", коментира още Стъки. 
 
Той изброява и няколко факта в потвърждение на думите си. 
 
 
* По време на неговото управление са инвестирани повече от 500млн. в спортна инфраструктура в страната - спортни зали, физкултурни салони, тренировъчни зали и оборудване. През 2015г, 40% от училищата в България нямаха физкултурни салони. Бяха дадени 25 милиона и днес още 30000 деца вече могат да спортуват в училище. Бяха възстановени тренировъчни зали, атлетически писти и съоръжения, които не бяха пипани отпреди демокрацията.
 
* Двойно увеличение на парите за спортни клубове за 2021, спрямо минала 2020г.
 
* Домакинства на големи международни първенства. България се утвърди, като добър организатор и домакин на редица от престижни големи първенства по ски, волейбол, художествена гимнастика, таекуондо и др. Тези домакинства дадоха възможност на елитните ни състезатели да се изявят пред родна публика, а на любителите на спорта да видят, както своите любимци, така и световните звезди в съответния спорт.
 
 
* Към изграждането и ремонтиране на спортни зали и съоръжения, трябва да прибавим и немалко средства, които Министерство на спорта даде за масов спорт. Елитните ни състезатели са лицето и гордостта на страната ни, но инвестицията в масов спорт е инвестиция в здравето на нацията ни.
 
* В България нямаше да има “А група” във футбола, ако не бяха направени тревните терени и осветленията на стадионите, със средства, дадени от премиера Борисов и министър Кралев. Преди това, на изискванията на УЕФА и БФС отговаряха едва 1-2 стадиона.
 
Този списък може да продължи безкрай, но трябва да спомена и втората причина за моята подкрепа.
 
 
Приятели, битката на 04.04 не е битка за Борисов и Кралев! Битката е между нормалното и извратеното! Битка между тези, които строят църкви и онези, които ги мацат с боя. Битка между тези, които вдигат заплати и пенсии, и ония, които хвърлят храна по сгради и тротоари. Битката е между доброто и злото! На Православна България, с национална гордост и традиционно семейство от мъж и жена срещу Истанбулската конвенция, с джендър идеологията и гей парадите! Битката е за бъдещето на България!
Министър Глушков пожела успех на участниците на ЕК по кикбокс в Пловдив

„Поздравявам организаторите на това престижно спортно събитие за професионализма“

Двама директори в БФС на престижен семинар на ФИФА

Кирил Котев и Лъчезар Димов ще представят България в Ирландия

Ръководството на БФС проведе среща с клубовете от юношеските групи

Вижте подробности

Предложиха Глушков за служебен министър на младежта и спорта

Вижте подробности

В Белград: Карамаринов се срещна с президента на Сърбия

Вижте подробности

Кралев посочи виновника за нереализираните физкултурни салони

Ето какво разкри той

Всички се обединиха срещу ПП/ДБ заради некадърната стратегия за спорта

Вижте подробности

Във Франция: Службите са готови да гарантират сигурността на Олимпийските игри

Вижте какво заяви вътрешният министър на страната Жералд Дарманен

Огромно признание за българския тенис!

Президентът на ITF връчи награда на България за развитието на детско-юношеския тенис

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки