Нови два сблъсъка в Шампионската лига - Сити и Реал трябва да довършат започнатото

Двата отбора имат крехък, но ценен аванс от първите мачове

Нови два сблъсъка в Шампионската лига - Сити и Реал трябва да довършат започнатото

 Тази вечер в 22:00 часа е реваншът между Манчестър Сити и Борусия (Мьонхенгладбах). Както и първия двубой, и днес срещата ще бъде на "Пушкаш Арена" в Будапеща заради мерките срещу COVID-19.

В първия мач, в който германците се водеха домакини, "Гражданите" спечелиха с 2:0 и това е отличен турнирен резултат. Английският гранд вярва, че ще довърши започнатото днес, но все пак трябва да има едно наум, защото играчите на Марко Розе не са за подценяване и са способни да объркат сметките.

По същото време Реал Мадрид приема Аталанта на стадион "Алфредо ди Стефано" в реванша от 1/8-финала "Белият балет" спечели първата среща в Италия с минималното 1:0, което е доста добър турнирен резултат. Бергамаските обаче вече показаха, че са корав съперник, който няма да се предаде лесно.

Задачата им не е лека, защото ще трябва да търсят задължителен успех, но във футбола сме виждали и по-големи изненади.Реал Мадрид все още не може да покаже постоянство в изявите си. Хегемонът в Шампионската лига обаче винаги е фаворит, независимо срещу кого се изправя. Испанците знаят как се печели в този турнир и винаги се целят в трофея, така че никой в клуба дори и не си помисля за толкова ранно отпадане.

 
 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки