Великов: Няма как да се надиграваме с ЦСКА, Ботев (Враца) го чакат хубави дни

„При такъв резултат няма какво да се оправдаваме“, каза новият треньор на врачани след дебюта си

Великов: Няма как да се надиграваме с ЦСКА, Ботев (Враца) го чакат хубави дни

„При такъв резултат няма какво да се оправдаваме.“

Това каза Веселин Великов, след като дебютира начело на Ботев (Враца) със загуба от ЦСКА 0:4 в четвъртфиналите на турнира за Купата на България.

„Двама човека бяха наказани, имахме и други проблеми. През първото полувреме бях доволен, през второто, след две наши глупави грешки, ни вкараха два гола“, заяви новият треньор на врачани.

„При такива грешки, които направихме, няма как съперникът да не ни наказва. Трябва да сме по-концентрирани пред другата врата, можехме да вкараме по-рано гол и да стане друг мачът. От 3 дни съм в клуба, няма как да се променят толкова бързо нещата, а и все пак играем срещу ЦСКА, не срещу отбор от втората осмица. Няма как да се надиграваме с този съперник, но ще играем по-офанзивно с отборите от нашата черга“, допълни той.

„Ботев (Враца) го чакат много хубави дни, а нашият мач е в неделя срещу ЦСКА 1948. Аз съм треньор на Ботев и искам този отбор да побеждава. Остават ни 6 кръга до края на сезона, после и още 6 мача в групата, така че ще направим всичко възможно да останем в елита.“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки