Сензациите в пресата: Локо (Пд) с нова офанзива за Алмейда

Вижте всички най-интересни заглавия от днес

Сензациите в пресата: Локо (Пд) с нова офанзива за Алмейда

Всичко най-интересно от родния спортен печат днес:

Мач Телеграф: Локо (Пд) с нова офанзива за Диниш Алмейда

Собственикът на Локо Пд Христо Крушарски и спортно-техническият щаб на "черно-белите" са стартирали нова офанзива, чиято цел е да убеди португалеца Диниш Алмейда да остане в клуба и след края на сезона. Договорът на защитника, който се утвърди като един от безспорните лидери в състава и чиято роля в него е съпоставима с тази на Димитър Илиев, изтича през юни. През зимата той не подписа, но до момента спазва обещанието си да не води преговори с други клубове и да е изцяло отдаден на представянето си на терена с екипа на Локо. 

Алмейда игра изключително силно и в последните два двубоя - срещу Берое и Лудогорец, като в Разград дори се отчете с асистенция за изравнителния гол на Георги Минчев. Влиянието му при изнасянето на топката и спокойствието, което внася в защитната линия са оценени високо, и от клуба са готови да предложат подобрени условия, за да задържат един от любимците на феновете. Те разчитата на това, че миналият и през Монако бивш юношески национал на своята страна харесва живота в Пловдив, както и на факта, че заради пандемията трудно ще получи офертата, която заслужава. 

Тема Спорт: Десподов възстановен за Царско село

Нападателят на Лудогорец Кирил Десподов е готов за гостуването на Царско село. Националът пропусна двубоя с Локомотив (Пловдив) за Купата на България заради контузия. Вчера Валдас Дамбраускас обяви, че Десподов вече е възстановен на 100% и ще е на линия. Същото важи и за халфа Светослав Дяков. Аут заради наказание е крайният защитник Жордан Икоко. До последно под въпрос ще е Сисиньо. Това почти сигурно ще принуди литовеца отново да заложи на схема с трима в отбрана, както с Локо (Пд). 


На вратата пак ще започне Кристиян Кахлина. Хърватинът направи много силен мач срещу "смърфовете" и с намесите си буквално спомогна за класирането на полуфиналите. 

Тема Спорт: Жуниньо ще е готов за игра след паузата за национали

Бразилският нападател на Арда (Кърджали) Жуниньо ще пропусне и днешния двубой с Локомотив (Пловдив). Контузията му се оказа по-сериозна от първоначалните прогнози. Той получи травмата си при победата над Ботев (Враца) с 3:2, но оттогава остава извън групата. Треньорският щаб на "сините" е преценил, че е по-добре да изчака паузата в шампионата, за да може Жуниньо да се възстанови пълноценно и да се използва времето, за да върне формата си. 

В първите два мача нападателят вкара 3 гола - срещу Ботев (Пловдив) и Ботев (Враца). В контролите през зимата се разписа общо пет пъти. 

Милен Стоев също е аут заради травма. 

Димитър Шалъфов: Стадион "Георги Аспарухов" не може да бъде отдаден на концесия

Вижте какво разясни председателят на СОС

Гонзо против дерби без публика: Трябва да решим проблема с футболното хулиганство

Президенът на БФС предупреди, че ако казусът не бъде решен, полицията ще затвори секторите

Балъков: Етър е майката и бащата на моята кариера

Легендата на българския футбол се надява мача в чест на 100-годишнината на "болярите" да стане празник на града

Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Официално: Столична община поиска „Герена“

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки