Директор в Ювентус разкри съдбата на Роналдо

"Той е най-добрият футболист в света", заяви Фабио Паратичи

Директор в Ювентус разкри съдбата на Роналдо

 Спортният директор на Ювентус Фабио Паратичи застана зад наставника Андреа Пирло, суперзвездата Кристиано Роналдо и клубния проект след днешната шокираща загуба с 0:1 като домакин на Беневенто.

“Това беше неочакван мач. Тук съм просто за да подчертая, че през годините сме дали на феновете толкова много поводи за наслада, но за съжаление днес ги разочаровахме. Това беше лошо представяне, но кампанията продължава. Трябва да сведем глави, да работим, да си разберем грешките и да не ги повтаряме. Ако играеш в Ювентус, значи си свикнал с напрежението. За нещастие днес изиграхме лош двубой. Понякога не можеш да разбереш защо се случват тези неща. Имахме неприятен ден, това е вън от съмнение. Трябва да сведем глави и да продължим с работата.Роналдо и Пирло? Не, няма да правим промени, които да ги засегнат. Имаме проект, който започнахме миналия сезон. Един мач няма да промени нашите възгледи, нито стратегията ни. Продължаваме по начертаната линия и сме доволни от постигнатото, така че няма да спираме с работата по нашето подобряване. Това е Юве и разполагаме с Роналдо, който е най-добрият играч в света, така че ще го държим здраво.

Бяхме доволни от предишните треньори, но поради различни причини ние ги освободихме. Едно поражение няма да промени клубния проект, нито пък една победа. Щом вземем дадено решение, ние го следваме. Не вярвам думата “преходен” да съществува в Ювентус. Играем във всеки мач с мисълта за победа. В някои мачове ни се получава по-добре, но ние нямаме проблем с преход. Всяка година е важна дори когато не предоставя същите резултати като предходната. Ако си говорим за резултати, някои клубове бях в седем, осем или десет години на преход и през това време не постигнаха нищо, нито поставиха основите на нов проект.

Хората не го осъзнаваха заради продължителните ни победи, но ние направихме доста промени през годините, като на няколко пъти намаляхме средната възраст на състава, за да изградим бъдещи успехи. Мога да ви кажа, че седем-осем пъти твърдяха, че дадена ера е приключила. Например загубата от Галатасарай, напускането на Антонио Конте, финалът на Шампионската лига в Берлин, когато изоставахме с 10 точки на старта на миналия сезон, когато сменихме Масимилиано Алегри с Маурицио Сари и така нататък, и така нататък, но продължавахме с победите. Когато градиш наново, може да не печелиш винаги, но това е част от процеса”, коментира Паратичи след мача.

Ювентус започна преговори с Жоржиньо от Арсенал

Торинци искат да върнат халфа в Италия

Юве стартира преговори за привличането на Матео Ретеги

Торинци искат италианския национал от състава на Дженоа

Ново фиаско за Юве в Серия А (ВИДЕО)

"Старата госпожа" безсилна в Торино срещу Дженоа

Юве навлиза в сериозна криза, четвърти пореден мач няма победа

Торинци завъртяха 2:2 при визитата си на Верона

Алекс Сандро се разделя с Ювентус през лятото

Отборът няма план да поднови договора му

Ювентус ще преотстъпи Мойс Койн на Атлетико (Мадрид) до края на сезона

"Дюшекчиите" ще платят за наема 400 хиляди евро

Двоен удар за Алегри

Юве без Рабио и Киеза в Лече

Пече се сензационен трансфер! Юве посяга към Джордан Хендерсън

Халфът е пред трансфер в торинския гранд

Официално: Рома привлече бранител от Ювентус

Дийн Хуйсен ще играе под наем при "вълците" от Рим

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки