Меси казал какво е нужно, за да остане в Барселона след края на сезона

Аржентинецът все още е с несигурно бъдеще на "Камп Ноу"

Меси казал какво е нужно, за да остане в Барселона след края на сезона

 Звездата на Барселона Лионел Меси е поставил няколко условия пред шефовете на клуба, за да подпише нов договор съобщава "Eurosport". Настоящият контракт на аржентинеца изтича през лятото, когато той става свободен агент.

Подобряването на резултатите на отбора, както и избора на Жоан Лапорта за нов президент, върнаха надеждите на "Камп Ноу", че Лео няма да напусне клуба, тъй като аржентинецът е в отлични отношения с боса. Това със сигурност са важни стъпки в убеждаването на играча да преподпише, но според него те сами по себе си не са достатъчни и той има и още изисквания, преди да даде окончателен отговор за бъдещето си.

Меси иска да изчака до края на сезона, за да види какви ще са резултатите и представянето на отбора в оставащите мачове. В същото време той иска да види позитивна промяна и извън терена по отношение на работата на шефовете. Аржентинецът също така настоява за сериозна селекция, която да подобри качеството на състава. Той очаква да види дали ще бъде финализирано привличането на Ерик Гарсия от Манчестър Сити, като освен това разчита клубът да вземе и някое голямо име като Ерлинг Холанд.

Друг приоритет за Меси е клубът да обърне повече внимание на интергиране на юноши в първия състав. Освен това той иска да има директна и постоянна връзка с новия президент, с когото да обсъждат важните теми, свързани с клуба.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки