Рома със солиден списък за заместник на Джеко

"Римските вълци" и босненецът ще се разделят през лятото

Рома със солиден списък за заместник на Джеко

 Вотбора на Рома вече търсят нов нападател, който да води атаката на тима от следващия сезон. Почти сигурно „вълците“ ще се разделят с ветерана Един Джеко и затова е важно да имат готов вариант с негов заместник. Според „Calciomercato“, на „Олимпико“ ще избират между петима набелязани играчи.

На първо място в списъка на „джалоросите“ е нападателят на Челси Оливие Жиру. Договорът на французина изтича след края на сезона и той може да бъде привлечен без пари през лятото. Генералният мениджър на Рома Тиаго Пинто вече е имал разговор с играча, но всичко все още е в съвсем начална фаза.

 

 

 

Друг набелязан футболист е Лука Йович. Агент на сърбина е Фали Рамадани, който работи и с Маурицио Сари. А както е известно, бившият наставник на Ювентус е спряган за фаворит за заместник на Пауло Фонсека. Така от клуба се надяват, че добрите отношения с агента могат да помогнат за привличането на сръбския голмайстор, който от януари играе като преотстъпен в Айнтрахт Франкфурт от Реал Мадрид.Смята се, че от Рома имат още три набелязани имена, ако не успеят с привличането на някой от първите двама. Сред тях са Александър Лаказет от Арсенал, Душан Влахович от Фиорентина и Александър Исак от Реал Сосиедад.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки