С човек по-малко Хебър прекърши Созопол като гост (ВИДЕО)

Отборът на Николай Митов вече е на само точка от топ 3 във Втора лига

С човек по-малко Хебър прекърши Созопол като гост (ВИДЕО)

 Вдвубой от 25-ия кръг на Втора лига Хебър победи Созопол с 2:1. Така Хебър прекъсна тригодишна серия на домакините без поражение.

Тимът от Пазарджик остана с 10 души още в 6-ата минута, след като Любенов фаулира Ферадов на сантиметри пред наказателното поле на тима и съдията го изгони, което принуди треньорът на гостите Николай Митов да прави принудителна смяна. Последва пряк свободен удар за домакините, но Тодоров стреля право в стената изградена от играчи на Хебър.

В 16-ата минута Ферадов опита да намери съотборник в наказателното поле на гостите, но Созопол пропусна да открие резултата. В 23-ата минута Гюзелев прати топката в мрежата на гостите, но имаше вдигнат флаг за засада. Малко преди това Живко Петков стреля към Андонов, но не сполучи да се разпише.

Хебър пропусна отлична възможност в 26-ата минута, когато Хамдиев от изгодна позиция около точката на дузпата не намери целта. Между 36-ата и 38-ата минута домакините имаха сериозна възможност да открият резултата, но при първата след центрирането в наказателното поле гостите се справиха със ситуацията, а при втората бранител изчисти топката току пред нападателя на Созопол да отправи изстрел.

В 45-ата минута след центриране от корнер и грешка на вратаря Андонов, Хамдиев от няколко метра на празна врата откри резултата.

Созопол реагира през втората част и в 46-ата минута Гюзелев не съумя да засече центриране отляво по атаката, за да съумее да изравни резултата.

Отново домакините имаха отлична възможност в 60-ата минута, но ударът на Тютюков, който влезе като смяна не донесе попадение. Две минути по-късно Колев, който също се появи от резервната скамейка, с глава прати топката в ръцете на Дебърлиев.

В 75-ата минута Ферадов навлезе добре в наказателното поле на Хебър, но се подхлъзна, падна и загуби контрола върху топката, която излезе в аут.

Хебър сякаш подпечата успеха си с нов гол в 77-ата минута, когато Игнатов с остър удар не остави шансове на вратаря Андонов. В 89-ата минута удар на Тютюков накара вратаря на гостите с последни усилия да спира топката преди тя да премине с целия си обем голлинията и запази резултата непроменен. Все пак домакините върнаха едно попадение в 90-ата минута чрез Молдованов.

Созопол опита да натика съперника в наказателното поле в добавеното време на мача, но не съумя да се добере до изравнителното поладение и гостите от Хебър ликуваха с 3-те точки.

Марек призова феновете си за подкрепа

В предстоящия домакински мач от Втора лига срещу Септември (София)

Иван Иванов: В ЦСКА 1948 има много талантливи млади футболисти

"Зарадвах се, когато се отвори тази възможност..."

Павлин Николов обяви бъдещето на Росен Кирилов

Треньорът на отбора ще продължи да бъде на поста си и следващия сезон

Официално: ЦСКА 1948 представи Иван Иванов

Той ще води дубъла, а Алвеша се връща начело на третия отбор

Ясни са съдиите за кръгa във Втора лига

Вижте кой ще свири Марек – Септември (София)

Митов се завръща в Септември

Опитният специалист сменя Иван Гешев

Монтана има нов треньор

Петър Колев смени Митов на "Огоста"

Дунав повали Септември Сф с 2:1 след греди и червен картон (ВИДЕО)

Русенци се изкачиха до десетото място в класирането на Втора лига

Треньорът на „соколите“ ги похвали след успеха

„Поздравявам момчетата, тъй като изпълниха задачите”, заяви Росен Кирилов

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки