ГОЛЯМ ШАМАР ЗА СЛАВИЯ! ЦСКА 1948 с убийствено 3:1 на "Овча купел" (ВИДЕО+СНИМКИ)

Росен Кирилов с победа в първия си официален мач начело на "червените"

ГОЛЯМ ШАМАР ЗА СЛАВИЯ! ЦСКА 1948 с убийствено 3:1 на "Овча купел" (ВИДЕО+СНИМКИ)

 ЦСКА 1948 започна по най-добрия начин престоя на Росен Кирилов начело на отбора и победи с 3:1 Славия в мача им от 23-ия кръг на efbet Лига, изигран на стадиона в Овча купел. 

В осмата минута Серкан Юсеин пусна извеждащ пас в наказателното поле към Денислав Александров, но изстрелът му мина встрани от лявата греда. Малко след това Владислав Узунов отвърна с далечен шут по земя, но той бе слаб и Наумов улови. В 30-ата минута Минков се извиси над всички и засече с глава след центриране от пряк свободен удар, ала коженото кълбо мина вдясно от вратата.

В 36-ата минута ЦСКА 1948 получи страхотен шанс да открие. Денислав Александров спринтира зад защитата и опита прехвърлящ удар от границите на наказателното поле, след като Вуцов излезе неразчетено напред, но мерникът му изневери.

Минути след това Русев овладя вляво в пеналтерията и мигновено порърси диагонала, но Вуцов внимаваше и парира. В ответната атака Макрилос изстреля мощна тупалка от около 25 метра, но Наумов бе нащрек и изби. В 50-ата минута Ивайло Чочев изпълни пряк свободен удар, но Вуцов спаси без никакъв проблем.

След час игра Радослав Кирилов шутира силно с левия крак, след като топката се размина с всички при корнер и стигна до него, но тя профуча извън очертанията. В 68-ата минута след разбъркване в наказателното поле Ангел Бастунов се оказа най-съобразителен, овладя подаване от Шопов и светкавично стреля по земя в десния ъгъл на Вуцов, откривайки за гостите.

В 80-ата минута Кирилов направи страхотен рейд по лявото крило, залъгвайки Александров с финт и стреля с левия крак, но в аут. Моменти след това Михаил Александров се озова на стрелкова позиция в наказателното поле, но ударът му бе спасен от Наумов.

В 88-ата минута прекрасна контраатака на "червените" с архитект в лицето на Денислав Александров премина през Русев, който нацели лявата греда, но при добавката Шопов се озова на точното място и покачи на празна врата на 0:2. Денислав Александров сложи точка на спора в последната минута, след като открадна топката от Гандри, напредна и с ювелирно изпълнение по земя матира Вуцов.

В самия край на мача пък Димитър Рангелов все пак отбеляза почетното попадение за домакините и за крайното 1:3.

Така ЦСКА 1948 вече има пет точки аванс на шестото място, макар и с мач повече от Черно море, докато Славия остава предпоследен в класирането.


Славия - ЦСКА 1948 1:3
0:1 Бастунов 68
0:2 Шопов 87
0:3 Денислав Александров 88
1:3 Димитър Рангелов 90

Стартови състави:

Славия: Вуцов, Александров, Христов, Гандри, Антовски, Кирилов, Узунов, Вълчев, Макрилос, Кръстев, Димитров

ЦСКА 1948: Наумов, Александър Александров, Василев, Минков, Марин, Чочев, Юсеин, Денислав Александров, Русев, Митков, Бастунов

Етър съобщи имената на още звезди за юбилея

Вижте кои ще участват в празника по случай 100 години футбол във Велико Търново

България U15 с реми срещу Косово (ВИДЕО)

Две дузпи и 1:1 в контрола, играна в Прищина

Разкритие: БФС помага на Етър

Централата ще финансира поставянето на осветление на новия тренировъчен

Козирката на „Армията“ вече е в историята (ВИДЕО)

Вижте подробности

Левски обяви програмата си до дербито

Вижте какво съобщиха „сините“

Двама основни футболисти се връщат в строя на Локо (Сф)

Валентин Николов и Мики Орачев подновиха тренировки

Официално: Глобиха Пирин и Хебър с по 2 бона

Вижте всички решения на Дисципа

Крумовград с контрапозиция: До персоната с изявен статут...

"Недоумяваме каква е тази драма заради желанието ни да играем по-близо“

Митков в Левски до 2027 година

"Сините" се обвързаха с големия си талант

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки