Куман: Надявам се Меси да реши Ел Класико

Наставникът на Барселона разчита сериозно на суперзвездата си в утрешния мач с Реал (Мадрид)

Куман: Надявам се Меси да реши Ел Класико

 Наставникът на Барселона Роналд Куман обяви, че каталунците са подобрили значително качеството на своите продукции в последно време, но в същото време не скри, че основните му надежди за успех в утрешния дуел с Реал Мадрид, който е от изключително значение в битката за шампионската титла.

“Ел Класико е различен мач от всички останали,” започна изявлението си преди поредното издание на Ел Класико Куман. “Винаги има много голям интерес към него.  Барселона има добър сезон. Спечелихме много точки, които ни позволяват да се борим за титлата.


“Реал обаче си е Реал. Барса се подобри много в последно време. В последното Ел Класико играхме добре. През първата част бяхме по-добрия отбор, но след почивката нещата на терена се промениха, най-вече заради интервенцията на ВАР. Ние обаче се подобрихме що се отнася до ефективността. Може и да сменим схемата на игра.

“Надявам се Меси да реши мача утре. Ние се нуждаем от най-добрата му версия, но най-важното е, че се нуждаем от най-добрата версия на Барса. Надявам се Лео да направи добър мач.

“Обикновено постигаме добри резултати като гост. Мачът е много важен, тъй като се борим за титлата. Резултатът няма да реши битката за отличието, тъй като има още много мачове до края. Със сигурност обаче предстоящия двубой е много важен.”

Атлетико Мадрид оглавява класирането в Ла Лига с 66 точки, една повече от каталунците и три пред Кралския клуб.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки