Помощникът на Тарханов: Допуснахме много детински грешки

"Бяхме по-добри в началото", смята Мартин Кушев

Помощникът на Тарханов: Допуснахме много детински грешки

 Помощник-треньорът на Славия Мартин Кушев коментира загубата с 1:3 срещу ЦСКА 1948 в „Овча Купел. Той заяви, че поражението е неприятно, защото идва в неподходящ момент, когато точките за „белите“ са изключително важни в борбата за оцеляване. Асистентът на Александър Тарханов смята, че футболистите са направили доста детински грешки.

Много неприятна загуба особено в такъв момент, когато точките са много важни. Грешките са си изцяло наши. Направихме доста детински грешки. Като цяло отборът на ЦСКА 1948 особено през първата част по-добре стоеше на терена. През втората част имаше период, в който можеше да решим нещата в наша полза, но не се получи“, коментира Кушев.

„Скоростта беше главният момент. Закъснявахме да бием футболистите на ЦСКА 1948 в средата на терена и оттам идваха неприятностите“, добави той.

„Целият отбор не успя да се справи. Според мен избързвахме в ситуациите, когато трябваше да вземем друго решение“.

„Емил Стоев има проблем с рамото и това е, което мога да кажа. Имаме други хора, които трябва да показват също, че заслужават да играят“.

„Със сигурност повлия мача във вторник върху физическия запас на футболистите. Това е програмата, ние играем мач за мач“, каза още помощникът на Тарханов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки