Сензациите в пресата: Жена оглави маркетинга на ЦСКА

Вижте всичко най-интересно тук

Сензациите в пресата: Жена оглави маркетинга на ЦСКА

Най-интересните заглавия в родния спортен печат днес, 16-ти април:

24 часа: Ива Уорън в Борисовата градина

Бившият изпълнителен директор на Пирин (Благоевград) Ива Уорън е новият маркетингов директор на ЦСКА. Нейната задача е в близките 2 месеца да преобрази този сектор в клуба, който през последните години е доста пренебрегван въпреки усилията на отдела, който постигна доста сериозни успехи. Уорън изненадващи бе отстранена от Пирин преди няколко месеца, когато отборът беше на второ място в класирането. Почти не бяха дадени обяснения за промяната, като на нейното място дойде бившият рефер Таско Тасков. 

Уорън от подготвителния период е постоянен зрител на мачовете на ЦСКА заедно със съпруга си, като двамата обикновено са в компанията на спортния директор Алън Пардю. Уорън е и шеф на комисията по женски футбол в БФС. В момента все още не е ясно какво ще се случи със собствеността на ЦСКА, след като Гриша Ганчев и Юлиан Инджов обявиха оттеглянето си преди няколко месеца. Към момента решението им е категорично, като няма данни да се е променило независимо от добрата игра на тима в последните мачове под ръководството на Любослав Пенев. 

Тема Спорт: Арда иска защитник на Берое

Левият краен бранител на Берое Крум Стоянов е силно желан от Арда, пише "kotasport". Договорът на Стоанов със заралии изтича след месец и половина и засега по-скоро няма да бъде подновен. Защитникът има финансови изисквания, които се разминават с предложената му оферта и поради тази причина двете страни най-вероятно ще се разделят. 29-годишният играч вече е получил оферта от отбора от Кърджали и няма да е изненада, ако премине там след края на този сезон. Интерерсното е, че Арда и Берое се срещат този кръг. 

Мач Телеграф: Двама в Левски са на пост, заради Рамазан

Левски се сблъска с нов проблем в подготовката си за заключителната част от редовния сезон и началото на плейофите в efbet Лигата. Този път не става за финансови затруднения или контузени играчи, тъй като това се превърна в ежедневие на „Герена“. Проблемът на „сините“ е със започналия на 13 април мюсюлмански празничен месец Рамазан.

През този период всички ревностни последователи на Аллах се пречистват, спазвайки строги пости. Те не ядат и пиян нищо през светлата част на денонощието, която става все по-дълга. В Левски строг пост ще спазват мароканецът Фейсал Рерас и ганаецът Насиру Мохамед. Въпреки интензивните тренировки и решаващите мачове през три дни, двамата няма да направят никакъв компромис и ще спазват стриктните правила на Рамазана. Това означава, че Рерас и Мохамед няма да са в пълноценна форма в предстоящите срещи с Лудогорец, Локомотив Пловдив и ЦСКА, както и в първите срещи от плейофния цикъл.

Нападателят Билал Бари, който също е мароканец, но е роден във Франция и не спазва стриктно каноните на исляма. Възстановеният от контузия Ребин Сулака, който е от иракско-кюрдски произход, също няма да създаде проблем в това отношение. Той е католически християнин.

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

Костов избра дясното крило за ЦСКА

Вижте подробности

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

Любо Пенев: Вниманието ни е насочено към първенството

„Имаше липса на концентрация“

Дерменджиев: Целта е дубъл

Гледаме към финала, призна треньорът на "орлите" след 4:0

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки