РАЗКРИТИЕ: В Левски не са плащали заплати от началото на годината

„Сините“ разчитат на парите от трансфера на Найджъл Робърта в Ди Си Юнайтед

РАЗКРИТИЕ: В Левски не са плащали заплати от началото на годината

Левски изпитва финансови проблеми и не е плащал от началото на годината заплати нито на футболистите, нито на треньорите си, информира Дарик радио. Вследствие някои от новопристигналите чужденци са пуснали писма до ФИФА, в които са се оплакали. В същото време българските играчи, както и Драган Михайлович и Звонимир Микулич, проявяват разбиране и търпеливо изчакват.

 
„Сините“ разчитат на парите от трансфера на Найджъл Робърта в Ди Си Юнайтед, с които ще покрият поне част от задълженията си не само наследени от предишните ръководства, но и към актуалните играчи и треньори в тима.
 
Добрите новини за феновете на Левски са, че клубът е много далеч от фалита и няма да има никакви проблеми с взимането на лиценз, включително за участие в евротурнирите през следващия сезон. За евролиценза остават някои детайли, които ще бъдат изчистени съвсем скоро.
 
Преди дни в интервю за „Игра в центъра“ Тити Папазов обяви, че Левски води преговори с две чуждестранни компании за онлайн залози. И двата букмейкъра очакват да получат лиценз от българските власти, за да могат да оперират у нас. Веднага след като това се случи, те ще могат да спонсорират Левски и ще влизат свежи пари в клубната каса.  
 
Ръководството на „сините“, начело на Наско Сираков, все още не е започнало преговори с футболистите с изтичащи договори в края на сезон. Навярно се очаква развръзката в преговорите с двете букмейкърски къщи, за да стане ясно какъв ще е бюджетът на Левски през новия сезон.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки