Тотнъм загуби две точки и Хари Кейн (ВИДЕО)

Нападателят вкара два гола и се контузи, "шпорите" и Евертън се самоубиха

Тотнъм загуби две точки и Хари Кейн (ВИДЕО)

 Тотнъм измъкна 2:2 при гостуването си на Евертън от 32-ия кръг на Висшата лига. Два гола за домакините реализира Гилфи Сигурдсон, със същото отговори Хари Кейн, който обаче накрая се контузи и напусна принудително. Самоубийственото равенство не помогна на нито един от двата тима, които остават далеч от Топ 4. Тотнъм е седми с 50 точки, а "карамелите" са една позиция по-надолу с 49.

 
Срещата стартира добре за гостите от Тотнъм. В 27-ата минута след центриране по левия фланг, топката се озова в Хари Кейн. Той овладя, стреля с левия крак и не остави шансове за вратаря на "карамелите". Радостта на гостите не трая дълго. В 30-ата минута Гилфи Сигурдсон реализира дузпа за 1:1. Тя бе отсъдена за нарушение на Регилон от Тотнъм. 
 
В 62-ата минута Евертън поведе в резултата. Шеймъс Коулман достави перфектно центриране към Гилфи Сигурдсон, който с воле от границата на наказателното поле не остави шансове Лорис и реализира.
 
Само седем по-късно хищникът Хари Кейн бе на правилното място в правилното време. Той успя да стреля и след рикошет изравни резултата. До края и двата тима имаха шансове да вкара като най-чистото положение дойде в 85-ата минута, когато Ричарлисон не успя да донесе трите точки на Евертън от близо разстояние. В заключителните минути Хари Кейн контузи десния си глезен.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки