ДОБРА НОВИНА ЗА ЛЕВСКИ: Защитник поднови тренировки

Начо Монсалве започна занимания с основната група

ДОБРА НОВИНА ЗА ЛЕВСКИ: Защитник поднови тренировки

Защитникът на Левски Начо Монсалве отново тренира с тима. Испанският бранител започна занимания с основната група, след като се възстановяваше от счупени ребра. 


Футболистът претърпя неприятен инцидент при гостуването на Ботев (Враца), спечелено от столичани с 1:3 на 13 март. Тогава Монсалве се сблъска тежко с вратаря на врачани Красимир Костов и бе изнесен на носилка от терена, а след това бе откаран и в болница.


Иначе футболистите на Левски направиха последното си тренировъчно занимание преди двубоя с  Локомотив (Пловдив). Срещата от 25-ия кръг на Първа лига е на 21 април, сряда от 20:30 часа на стадион "Локомотив" в Пловдив.


Треньорският щаб на "сините" разчиташе на всички свои футболисти, с изключение на възстановяващите се Ребин Сулака, Матео Стаматов, Илия Димитров и Симеон Славчев. Заниманието на представителния отбор на Левски бе следобед и се проведе на централния терен на стадион "Виваком Арена – Георги Аспарухов". След него отборът отпътува за Пловдив, където ще бъде на лагер до мача с "Локомотив".

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки