Време е за решителна битка във Велико Търново

От Етър призоваха всички под знамената за днешния изключително важен дуел срещу Славия

Време е за решителна битка във Велико Търново

Дойде време за голяма битка.

Битка за оцеляване и точно поради тази причина от Етър призоваха всички под знамената за днешния изключително важен дуел срещу Славия.

Както е известно, на „Ивайло“ ще бъдат допускани фенове, което идва точно на време за „болярите“.

„Етърци, ето че отново дойде време да можете да подкрепите нашия любим отбор от трибуните - там, където винаги е било вашето място! „Виолетовите” излизат в един от най-важните си мачове в преследване на голямата цел - запазване на мястото в Първа лига, срещу директния противник Славия. Призоваваме ви - всички, които обичате Етьр, бъдете заедно с отбора във важната битка! Бъдете 12-ият играч на „болярите” навръх рождения ден на великотърновския клуб! Един за всички - всички за Етър!“, написаха от „Ивайло“.

Всички билети за двубоя ще струват по 7 лева. Децата пък ще влизат безплатно на стадиона. Срещата може да бъде посетена точно от 1800 зрители. Треньорът Александър Томаш няма да може да разчитана един от основните си защитници - Пламен Крачунов, който е наказан. С травми са други двама дефанзивни играчи - Венелин Филипов и Яни Пехливанов. Въпреки това треньорът е убеден, че играчите, които ще ги заместят, ще дадат всичко най-добро от себе си срещу Славия.

Две много добри новини преди решителната схватка пък получи треньорът на „белите“ Златомир Загорчич. Той отново ще може да разчита на своите асове в атака Питър Макрилос и Радослав Кирилов. Австралиецът бе наказан и не игра при поражението с 0:2 от Ботев (Вр). Кирилов пък лекуваше контузия, но вече е здрав. Заги обаче няма да може да използва други двама играчи. Става дума за Петър Патев, който е аут за мача. както и за Дарко Тасевски, който е с контузия.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки