Алберт Попов: Чувствам се горд, когато има резултати

"Имаме три сезона зад гърба си, вече сме в шамарите в ските", споделя българинът

Алберт Попов: Чувствам се горд, когато има резултати

Най-добрият ни алпиец Алберт Попов бе награден за най-добър спортист на месец януари в традиционната анкета на Пресклуб България. По време на награждаването той не скри високите си амбиции за Зимните олимпийски игри в Пекин през февруари следващата година.

"Имаме три сезона зад гърба си, вече сме в шамарите в ските, продължаваме да сме все по-мотивирани, да желаем повече и най-накрая да стигнем до тази стълбичка. За това работим и се надявам рано или късно да стигнем дотам и да покажем какво сме работили извън сезона", сподели българският скиор.

Попов постигна няколко много силни резултата в Световната купа по ски-алпийски дисциплини в началото на годината, с което заслужи 15 гласа в допитването сред спортните журналисти и пребори конкуренцията на джудиста Ивайло Иванов и боксьора Тервел Пулев.

"Нашата цел е да продължаваме да даваме всичко от себе си. Мисля, че без много голяма и драстична промяна ще успеем да постигнем това, което искаме. Стига да я има любовта към спорта, всичко се случва. Чувствам се горд, когато има резултати и това ни кара да продължава да блъскаме и да се трудим", каза Попов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки