Aлегри готов да поеме Юве, но не иска Роналдо да е лидер

Специалистът може да се завърне в Торино след две години пауза

Aлегри готов да поеме Юве, но не иска Роналдо да е лидер

 Масимилиано Алегри е готов да се завърне начело на Ювентус, но той има едно голямо условие, за да стане това факт. Специалистът иска да въведе нов ред в съблекалнята на „бианконерите“.

Алегри има определени изисквания към шефовете на клуба. Едно от тях е Кристиано Роналдо да не бъде вече в ролята на неизменен лидер и фокусът да не бъде поставен вече върху португалеца.

 

Освен това Алегри иска да се раздели с някои футболисти като Аарън Рамзи и Адриен Рабио.

Завръщането на Алегри със сигурност е новина, която феновете искат да чуят, но очевидно той иска да въведе нов ред в съблекалнята на отбора. През лятото се очакват много промени и всички с нетърпение очакват да видят как ще изглежда Ювентус през следващия сезон.

Алегри беше начело на „Старата госпожа“ от 2014 до 2019 година. Той спечели пет шампионски титли, четири купи на страната и две суперкупи. Ювентус също така игра два финала в Шампионска лига през този период, като загуби и двата. Под негово ръководство торинският клуб игра наистина страхотен футбол. 54-годишният специалист води „бианконерите“ в 271 мача. В тях той записа 191 победи, 43 равенства и допусна едва 27 поражения.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки