Реал може да си позволи Холанд, смята Райола

Агентът на нападателя не е съгласен с твърдението на Флорентино Перес

Реал може да си позволи Холанд, смята Райола
Реал Мадрид може да си позволи трансфер на Ерлинг Холанд през това лято обяви Мино Райола в свое интервю за испанския вестник “АС”.

Само преди около седмица на точно противоположното мнение застана президентът на “лос бланкос” Флорентино Перес, който бе категоричен, че без осъществяването на проекта за Европейска Суперлига, провалил се шумно само 48 часа след своето официално обявяване, трансфери от ранга на норвежеца или Килиан Мбапе са невъзможни.

“Генерално погледнато големи трансфери през това лято няма да има. Когато парите не вървят от големите към малките клубове, всички страдат. Невъзможно е да се купят Мбапе или Холанд без Суперлигата,” заяви Перес.

Швейцарският суперагент Мино Райола обаче е уверен, че това не е така.

“Реал Мадрид може да си позволи Ерлинг Холанд. Те имат парите да го купят,” категоричен бе той пред “АС”.

С интерес към норвежеца са свързвани някои от най-големите клубове в света като Барселона, Реал Мадрид, Челси, Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед, но медиите са категорични, че от Борусия (Дортмунд) няма да се разделят с играча за сума под 150 милиона евро, макар той да има клауза за откупуване от едва 75 милиона евро, която ще е активна през лятото на 2022-а.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки