ИНФАРКТНА ДРАМА: Елче изпусна изпусна дузпа в 91-та минута, Атлетико М ликува (ВИДЕО)

"Дюшекчиите" вече са на 5 точки пред Реал и Барса

ИНФАРКТНА ДРАМА: Елче изпусна изпусна дузпа в 91-та минута, Атлетико М ликува (ВИДЕО)

Aтлетико Мадрид успя да се добере до победа над Елче в двубой от 34-ия кръг от испанската Ла Лига. Столичани спечелиха срещата с минималното 1:0, а в самия край можеха и да се лишат от трите точки, но Фидел изпуска дузпа за домакините пращайки топката в левия страничен стълб на вратата, пазена от Ян Облак.


Големият герой за „дюшекчиие” беше Маркос Йоренте, който се разписа след рикошет в 24-ата минута. В хода на срещата пък гол на Луис Суарес беше отменен, като повторенията показаха, че може би става дума за минимална засада на нападателя, в която той е попаднал с част от лявата си ръка.


След това и отсъдена дузпа за столичани беше отменена, след разглеждане на ситуацията със системата за видеоповторение (ВАР). Малко преди края на двубоя Суарес беше заменен, което очевидно не му се понрави. Той изрази недоволството си и това бе заснето от камерата на терена.


Така Атлетико остана на върха в класирането на първенството, като тимът вече има актив от 76 точки, с пет повече от Реал Мадрид и Барселона, но и двата отбора са с мач по-малко.


Елче, от своя страна, остава 18-и с 30 точки, колкото има и последният, който е на спасително място – Валядолид, но поради по-добрите си показатели при головете тимът, чиято собственост е на Роналдо Назарио е пред Елче в класирането.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки