Живко Миланов: Важното е какво ще се случи след 20 дни с клуба (ВИДЕО)

"Имаше моменти, от които съм доволен", споделя специалистът

Живко Миланов: Важното е какво ще се случи след 20 дни с клуба (ВИДЕО)

Помощник-треньорът в Левски Живко Миланов отново алармира, че положението в клуба е много тежко, а лицензът на „сините” е силно застрашен. Изявлението на Миланов дойде минути след успеха над Царско село с 2:0.


„Имаше моменти, от които съм доволен, както и такива, от които не бях. По-важното е, че това са млади футболисти от нашата школа и се пребориха, за да извоюват победата.


Боби Цонев е важен играч за нас. Той е добър футболист, опитен и може да ни помогне много. За мен все още е далеч от терена, нужно му е време да се възстанови. Тази операция му е трета и трябва да се внимава с него. Сега ще дойдат проблемите, защото реално излезнаха четири човека, които в този сгъстен цикъл можеха да помогнат, но каквото е – такова. Има пет мача, които трябва да изиграем до края на първенството и се надявам всички да са здрави.


След напускането на Робърта, който беше нашият голмайстор, е нормално да има проблем при головете. Има други момчета, които с времето ще добият самочувствие. На един нападател му е нужно такова и голове, за да реализира още повече.


Надявам се сега и с влизането на Боби вече да отбелязваме по-лесно. Ако погледнем последните четири мача, играхме с отбори от Топ 6, които са отбори на три-четири години с тези състави и със сигурност ще трябва време на тези играчи.


Трудно се справяме, но важното е какво ще се случи след 20 дена с клуба. Положението е много сериозно и лицензът е застрашен много сериозно. Надявам се хората, които управляват, да измислят някакъв начин за справяне. Това е една мъка за всички, както за феновете, така и за футболистите. Мога да кажа само адмирации за тях и добри думи за условията, в които играят. Опитват се да дават максимума, но е доста трудно.


Не мога да кажа кога Славиша ще се върне. Той или докторът трябва. Дано се възстановят футболистите и да няма контузии. Дано всички да са на линия за неделя”, каза Миланов.

 

Община Пазарджик отпуска пари за заплати на Хебър

Очаква се 105 хиляди лева да бъдат преведени на клуба

Стоичков: Оптимист съм за България

Камата смята, че скоро отборът ни ще се класира за голям футболен форум

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Гонзо избра кой да го наследи в БФС

Кирил Котев ще заеме поста технически директор

Локо Пловдив връща Медвед на Пирин

В момента той е под наем на "Лаута"

Трима национали вече тренират с Левски

Пламен Андреев, Марин Петков и Хосе Кордоба са на линия за Николай Костов

ЦСКА изгуби Де Нойер до края на сезона

Защитникът продължава да се възстановява от контузията в коляното

Интерес от чужбина към Пламен Андреев

Стражът на Левски може да потегли към Западна Европа след края на сезона

Лудогорец към Неделев: Не се предавай!

Вижте посланието към футболиста

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки