Moци призна: Почти сигурно се отказвам от футбола

Той все още не знае дали ще остане в клуба като част от ръководството или треньорите

Moци призна: Почти сигурно се отказвам от футбола

"На 99% ще се оттегля от професионалния футбол през лятото". Това заяви централният бранител на Лудогорец Козмин Моци. Румънецът говори пред sport.ro, като призна, че не знае дали ще заеме друга роля в клуба.

Моци обясни, че води преговори с ръководството на "орлите", но почти сигурно ще "окачи обувките на пирона" през лятото. Той също така коментира и десетата поредна титла на разградчани.

"Доволни сме от спечелената титла. ЦСКА имаше 9 поредни титли, но ние ги надминахме, печелейки 10 поредни. Не знам все още дали ще поема друга роля в Лудогорец след края на сезона. Водим преговори, но на 99% ще се оттегля от професионалния футбол през лятото. Все още трябва да направя официално решение обаче". 

"Трудно е да продължа да играя, тъй като на тази възраст никак не е лесно да се завърна към най-добрата си спортна форма. Също така напускането на дома за продължително време, докато съм на лагери, е проблем. Не искам да продължавам, докато стана на 40. Разбира се, щях да предпочета да играя повече, ако бях във форма", каза Моци, който рядко попада сред избраниците на Валдас Дамбраускас.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки