Уорън Фийни: Трябва да затвърдим домакинската си серия

"Доволни сме от спечелената титла", каза мениджърът на Пирин

Уорън Фийни: Трябва да затвърдим домакинската си серия

 Треньорът на Пирин Уорън Фийни призова футболистите за сериозност преди домакинския мач срещу Септемвре София, който е утре от 20:30 часа.

 
"Доволни сме от спечелената титла. Най-вече съм доволен, заради футболистите, защото най-голямата заслуга е тяхна. Благодаря на играчите за тяхното отношение по време на сезона до момента. Те са отлични професионалисти и доказаха, че са изключителни футболисти. Справиха се в трудните моменти, въпреки че имаше негативизъм от доста страни. Никога не съм спирал да вярвам в тях и те доказаха, че заслужават това доверие и уважение. Настроението в съблекалнята винаги е било добро. Колективният ни дух, приятелското отношение един към друг и професионализма на играчите и щаба помогнаха целта ни да бъде изпълнена. Всеки един от тях се раздаде максимално и игра на върха на своите възможности. Радвам се, че феновете ще бъдат отново на стадиона. Трябва да завършим дългия сезон с добри игри, заради феновете и хората в Благоевград. По този начин ще покажем уважение към тях и ще им благодарим за подкрепата", заяви той пред сайта на Пирин.
 
"В предстоящия мач със Септември ще играем, за да продължим силната ни серия у дома. Знаете, че нямаме загуба на стадион „Христо Ботев“ и допуснахме само едно равенство. Искаме да продължим серията в оставащите два домакински мача и ще посрещнем мача с нужния професионализъм. Мой приятел e мениджър на Хъл Сити (б.р. Грант Маккан), който спечели първенството в Лига 1 на Англия. Те са в подобна серия като нас преди края на сезона и си говорихме, че въпреки спечелената титла не трябва да има никакво отпускане", добави Фийни.
 
"Септември един от най-добрите отбори във Втора лига. Добре подреден отбор, отличаващ се с енергия и амбиция за добро представяне. Играят много добър футбол. Атакуват, действат с агресия. Това е предпоставка за хубав мач, който да зарадва зажаднелите за зрелище привърженици", заяви мениджърът на Пирин.
Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки