Байерн иска да привлече Хакими

Той би паснал идеално в схемата на Юлиан Нагелсман

Байерн иска да привлече Хакими

Ръководството на Байерн (Мюнхен) ще се опита да привлече халфа на Интер - Ашраф Хакими. Мароканският национал направи отличен дебютен сезон с екипа на "нерадзурите" и имаше важна роля за спечелването на титлата. 


Преди това фланговият футболист демонстрира класата си и в Бундеслигата, където игра за Борусия (Дортмунд) като преотстъпен от Реал Мадрид. Той би паснал идеално в схемата на Юлиан Нагелсман, който смята да залага на 3-5-2 в Байерн. 


"Не знам откъде идват тези слухове, но не бих се изненадал Байерн наистина да се интересува от Хакими. Ашраф е много щастлив в Интер и не мисли за трансфер, но кой не би искал да играе в Байерн", коментира агентът на бранителя Алехандро Камано. 


"Доволен съм от състава, с който разполагаме. Не виждам необходимост от скъпи покупки през лятото. Имаме млад и много качествен отбор, който не е достигнал пълния си потенциал, така че не съм притеснен.


Не е лошо, когато добри футболисти са свързвани с Байерн и самите те искат да дойдат. Но от това, което чета, Хакими струва много пари", каза президентът на баварския гранд Херберт Хайнер. 


Независимо от неговите думи, няма да е изненада, ако Байерн отправи оферта за Хакими. Интер ще иска за един от най-добрите си футболисти минимум 50 млн. евро.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки