Мениджърът на Роналдо: Той няма планове да се прибира в Португалия

Жорже Мендеш говори за бъдещето на суперзвездата на Ювентус

Мениджърът на Роналдо: Той няма планове да се прибира в Португалия

Мениджърът Жорже Мендеш говори ексклузивно пред португалските медии и акцентира върху бъдещето на суперзвездата на Ювентус Кристиано Роналдо. Около името на португалеца има много спекулации, а една от най-нашумелите е, че нападателят ще се завърне в родния си Спортинг Лисабон.


Според Record асът на Роналдо не крие желанието си да се завърне на „Жозе Алваладе” и дори сподели с чест пост в социалните мрежи след триумфа на „лисабонските лъвове” в Лига Сагреш преди броени дни. Това добави допълнителен ефект върху феновете, но завръщане на Кристиано в Португалия към този ден не стои на дневен ред.


„Кристиано е горд от титлата на Спортинг. Той дори го демонстрира публично. В този момент от кариерата си обаче той няма планове да се прибира в Португалия”, потвърди агентът на Кристиано Роналдо – Жорже Мендеш.


Твърденията са, че все още не се знае какво ще се случи с Роналдо за следващия сезон. Сигурното обаче е, че Кристиано или още остане още една година от своя договор в Юве или ще смени отбора с такъв ,който има амбиции да спечели Шампионската лига.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки