Черно море е на победа от целта

"Моряците" гостуват на Царско село

Черно море е на победа от целта

 Днес в 17:30 часа Черно море гостува на Царско село в сблъсък от 5-ия кръг на плейофа за 7-10 място в efbet Лига. Това е един от най-важните мачове за варненци през сезона. Ако запишат победа днес, те официално ще си гарантират 7-ото място в крайното класиране и така ще се класират за баража за участие в Лигата на конференциите.

 
Царско село обаче няма да се даде без бой. Отборът все още има надежди, че също може да се добере до 7-ата позиция, макар и да трябва да бъдат изпълнени няколко условия, за да се случи това. Първата задача на "Царете" обаче е да си свършат своята работа, а именно да запишат 2 победи в оставащите два мача. Първата от тях трябва да е в днешния сблъсък с "Моряците".
 
 
Статистиката обаче е на страната на варненци, които имат 3 победи, 1 загуба и 2 равенства в сблъсъците си със столичани. През този сезон тези отбори вече се срещнаха три пъти, като в редовния сезон си размениха по една победа с 1:0, а в плейофа срещата им завърши при зрелищното 3:3.
 
Треньорът на домакините Антони Здравков не може да използва в този мач Лъчезар Балтанов, който е наказан, както и Димитър Костадинов. От сметките отпада и Ален Стеванович. За сметка на това в групата се завръщат Реян Даскалов и Ивайло Марков, който пропуснаха срещата с Левски заради наказания.
 
 
Така единайсеторката на "Царете" ще бъде съставена от Пласид на вратата и пред него в защита Попадийн, Кавдански, Бандаловски и Марков. Даскалов и Нганиони ще са на крилата, а Георгиев и Андерсон ще си партнират в средата на терена. Христов и Мартенс пък ще водят атаката.
 
 
Илиан Илиев пък не може да използва наказания Васил Панайотов, но всички останали титуляри са на линия. Той се очаква да изведе на терена Георгиев под рамката и карето Попов, Димов, Дробаров и Панов в отбрана. Велев и Гарсия ще са двамата опорни полузащитници, а Родриго и Леондро ще действат на крилата. Зе Гомеш ще действа на върха на атаката, а зад гърба му ще го подкрепя Илиев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки