Солскяер разкри: Капитанът на Юнайтед пропуска финала на Лига Европа

Норвежецът поиска нови попълнения през лятото

Солскяер разкри: Капитанът на Юнайтед пропуска финала на Лига Европа

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер заяви, че иска няколко летни попълнения в тима, за да могат през новия сезон „червените дяволи“ да са претенденти за титлата в английската Висша лига.

„Надявам се да се подсилим с две или три нови попълнения, тъй като определено имаме нужда, ако искаме да се целим в титлата. Твърде далеч сме от тази цел, за да си мислим, че ще стане от само себе си. Не сме там, където се стремим да бъдем, но сме амбицирани да стигнем върха, за което се нуждаем от още подобрение. Имахме труден старт на сезона поради липсата на подготовка и загубихме три от първите си седем мача. Това определено постави тима под напрежение, но смятам, че се справихме добре,” заяви Солскяер.

След това той направи изказване, което малко фенове на тима искаха да чуят и призна, че капитанът Хари Магуайър най-вероятно няма да може да се възстанови и да е на линия за финала в Лига Европа срещу Виляреал следващата сряда 26 май от 22:00 в Гданск.

“Хари ходи, но е далеч от това да тича. Ще му дадем необходимото време, но не мисля, че ще го видим в Гданск. Има стабилно подобрение, но все пак възстановяването изисква време”, посочи норвежецът.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки