Убедителна победа на Мартин Чой в първия кръг на сезона по мотоциклетизъм

"Благодаря на публиката за аплодисментите и горещата подкрепа към мен", каза той след успеха

Убедителна победа на Мартин Чой в първия кръг на сезона по мотоциклетизъм

По отличен начин започна новия сезон по мотоциклетизъм на писта Мартин Чой (EКО БМВ Моторад МС77 рейсинг тим).

Елитният ни състезател победи конкуренцията на летищен комплекс Долна Митрополия, Плевен в клас SuperBike1000.

Над 3000 зрители станаха свидетели на силното каране на Чой, който финишира след 12-те обиколки с аванс от 22 секунди пред Милен Георгиев (Ямаха) и на 30 секунди пред третия Красен Кънчев (БМВ). Чой водеше през цялото време и след всяка обиколка увеличаваше аванса си като лидер при най-бързите пилоти.

„Много съм щастлив, че започвам сезона с успех тук. Бях много добре подготвен за това състезание и най-важното е, че всичко се получи както трябва. Може би бях малко напрегнат преди старта, но това е напълно нормално. Сега трябва бързо да почина и възстановя, защото утре отново имаме старт и трябва да се представя по най-добрия начин. Благодаря на публиката за аплодисментите и горещата подкрепа към мен“, сподели след награждаването Мартин Чой.

В неделния ден състезанието в клас SuperBike 1000 ще започне в 13:20 часа. До тогава Чой ще се срещне със своите фенове пред шатрата на ЕКО , като всички желаещи ще получат възможност за снимка с мотоциклета и пилота, автографи и специално изработени тениски.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки