Локо (Пд) представи екипите за новия сезон (СНИМКИ)

След официалната част на събитието феновете имаха възможност да се снимат с любимите си футболисти и да получат автографи

Локо (Пд) представи екипите за новия сезон (СНИМКИ)

ПФК Локомотив (Пловдив) представи официално новите екипи на отбора за сезон 2021/2022, пише официалният сайт на клуба и допълва:

Събитието се състоя на 22 май в Ритейл Парк Пловдив и привлече десетки футболни запалянковци, любители на спорта и почитатели на пловдивския тим.

Новата екипировка е на елитния бранд Nike, а доставчик на екипите за черно-белите е българската компания SPORT DEPOT.

Сътрудничеството между пловдивския „Локомотив“ и спортната верига стартира през април след среща между спортния директор на клуба Георги Иванов и изпълнителния директор на SPORT DEPOT Николай Цонов.

„За нас е изключително удоволствие да си партнираме с един от най-успешните отбори в Първа професионална футболна лига. Сътрудничеството ни с ПФК Локомотив Пловдив е за две години и е част от политиката на компанията ни в подкрепа на българския спорт и на спортните клубове в страната. Желаем успех на отбора с новите екипи на Nike“, каза Мартин Митов, мениджър „Отборни спортове“ в Sport Depot.

„Уверен съм, че с тези екипи ще направим всички вас щастливи през следващия сезон“, обърна се към публиката спортният директор на отбора Георги Иванов.

След официалната част на събитието феновете имаха възможност да се снимат с любимите си футболисти и да получат автограф от тях.

Всички присъстващи бяха поканени в магазина на SPORT DEPOT, където успяха да разгледат артикулите на елитния бранд Nike и да си закупят официалната екипировка на отбора.

Фен екипировката на клуба вече се предлага в магазина на SPORT DEPOT в Ритейл Парк Пловдив, както и онлайн на www.sportdepot.bg.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки