Ясни 1/4-финалистите на турнира по минифутбол в Созопол с награден фонд 15 000 лв.

Днес се изиграха последните два кръга от предварителните групи на надпреварата

Ясни 1/4-финалистите на турнира по минифутбол в Созопол с награден фонд 15 000 лв.

Днес се изиграха последните два кръга от предварителните групи на турнира по минифутбол в Созопол на АМФЛ, както и осминафиналните баражи.

В Група "А" Северозапад Амиго постигна нови два успеха и се класира директно за четвъртфиналите. Първо тимът би с 2:1 Пирин 2003. Анжелов и КОСТОВ реализираха за "приятелите", а за съперника се разписа Чантов. След това бе надигран и отборът на Разрушителите със 7:3. ФИЧО и ЛОЗАНОВ вкараха по два пъти, а по веднъж това сториха Видев, Анжелов и Михов. За опонента хеттрик заби Бойчев.

Разрушителите паднаха и от Конструктор ТТ с 1:4. Точни за победителите бяха Йорданов (2), Младенов и Хасанов, а за загубилия тим - Митов. Конструктор ТТ се добра до третото място, даващо право на бараж срещу втория в Група "Б" след успех над Incept със 7:2. Хасанов и Османов реализираха по две попадения, а по едно добавиха Йорданов, Младенов и Будинов, докато за опонента им отбелязаха Дончев и Георгиев.

АФК Дианабад също спечели и двата си мача днес в Група "Б", което прати тима директно на четвъртфинал. Първо бе надигран с 4:3 ФК Саяна. Маринов заби два гола, а Ел Бог и Котаров добавиха по един. За загубилия тим вкараха Чанов, Йорданов и Янков. След това Дианабад би с 2:1 ФК Комар. Стоянов и Николов донесоха успеха, а за съперника точен бе Божков.

ФК Комар падна с 0:6 и от Актив Комерс, който пък продължи в следващата фаза. Янев и Аспарухов се разписаха по два пъти, а по веднъж това сториха Мименов и Иво.

Саяна продължи в следващата фаза като №3 в групата след победа с 2:0 над FC Words с голове на Лапантов и Генадиев. МФК Балерини завоюва днес още четири точки и спечели Група "В". Варненци направиха 2:2 с Каммартон в първия си двубой за деня. Юлиан Загоров заби две попадения за символичните домакини, а за Каммартон се разписаха Анди и Велинката. След това възпитаниците на Стоян Жеков се справиха с Клетката, побеждавайки с 3:1. Головете забиха Кадир, Гайдарджиев и Загоров, а за съперника - Борисов.
Red Fire надигра Каммартон с 4:0 с четири попадения на ФЕНОМЕНА и също се класира за баражите, както и неговият съперник в този мач.

Тимът на Клетката пък остана четвърти, въпреки че също завърши с две победи, втората от които бе срещу Обеля Drink Team, надигран с 3:0 след попадения на Борисов (2) и Вутов. Лев Инс приключи като №1 в група "Г" след нови две победи днес. Тимът разби първо ФК Джебел 1928 със 7:1 след попадения на Атанасов (2), Костадинов, Дон Цеци, РУТ, Русинов и Аргатов (автогол), който се разписа и за своя отбор. В другата си среща Лев Инс би с 1:0 ВиК-Варна след точен удар на Атанасов. ФК Джебел 1928 завърши втори в тази група след победа с 5:1 FC Crazy Gang. Тук точни за успеха бяха Мехмед (2), Исмет (2) и Аргатов, а за съперника - ПАЯКА.

FC Crazy Gang и Созопол направиха 2:2 и отпаднаха, а напред продължи ВиК-Варна. Точни за "лудата банда" бяха Хрис и Йолов, а за съперника - Андреев (2). След това се проведоха четирите баража между вторите и третите от групите "на кръст" като победителите в три от тях бяха определени след изпълнение на дузпи заради равенство в редовното време. Единствено в първия мач от тези баражи успехът дойде в самия двубой - Актив Комерс би с 1:0 Пирин 2003 след гол на Костов. Конструктор ТТ би Саяна с 4:3 при дузпите.

В редовното време двата отбора направиха 1:1 с точни удари на Тодоров и Манасиев. ВиК-Варна удари Каммартон с резултат 2:1 при ударите от бялата точка като редовното време завърши 1:1 с попадения на Vonavi и КАТЕРИЦАТА. Red Fire е последният четвъртфиналист. Тимът направи 1:1 в редовното време срещу ФК Джебел 1928 след голове на ФЕНОМЕНА и Аргатов, а при дузпите би с 3:1.

Така четвъртфиналите утре ще са следните: ФК Северозапад Амиго - ВиК-Варна, АФК Дианабад - Red Fire, МФК Балерини - Актив Комерс и Лев Инс - Конструктор ТТ. Тези осем отбора влизат и в наградния фонд от 15 000 лева. Шампионът печели 4 500 лв, финалистът си тръгва с 3500, бронзовият медалист получава 2500, четвъртият - 1500, а останалите от пето до осмо място ще приберат по 750 лева.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки