Сензациите в пресата: Левски получава 3 милиона първа вноска за акциите

Вижте всичко най-интересно тук

Сензациите в пресата: Левски получава 3 милиона първа вноска за акциите

Най-интересното от днешния спортен печат:

Тема Спорт: Кери е преподписал за още една година с ЦСКА

Новият договор за Греъм Кери с ЦСКА е за 1 година. За толкова ирландецът е удължил контракта си с червените. Той се е съгласил да получава същата заплата, която е била залегнала и в стартото му споразумение с клуба. В началото на пролетта изглеждаше сякаш 32-годишният футболист е изпаднал зад борда. Причината е, че не пасваше много добре на схема на Бруно Акрапович, при която бе в ролята на халфбек. С идването на Любослав Пенев на "Армията" обаче нещата сза Кери се промениха и той се включи отлично в ротациите на тима. Именно това накара Пенев да му предложи нов договор. Кери пристигна в ЦСКА през лятото на 2019 година. От тогава участва общо в 67 мача, вкара 6 гола и даде 16 асистенции във всички надпревари. През изминалата седмица армейците преподписаха с още двама играчи. Клубът реши да активира клаузата за удължаване на контракта на вратаря Димитър Евтимов. Той пази в 7 срещи през изминалата кампания. Нов тригодишен договор заслужи младокът Митко Митков. 

Тема Спорт: Левски получава 3 милиона първа вноска за акциите

Първата вноска за акциите на Наско Сираков може да бъде от 3 милиона евро. Това е идеята на хората, които стоят зад Джоузеф Диксън. "Зад 31-годишния британец седят инвеститори, които са готови да демонстрират намеренията си с начална "инжекция" от 3 милиона евро. Финансистите на българския гранд са изчислили, че приблизително толкова са необходими в следващите седмици за погасяване на дълговете към играчи, треньори и институции, както и по такива дела, които могат да бъдат пречка за професионалния лиценз на "сините", пише corner.dir.bg. Нова тв пък съобщи, че Доузеф Диксън управлява бизнес за 24 милиарда евро. Същевременно Фейсбук страницата "Синя приказка" написа, че съмняващите се, че Левски може да стане жертва на измама, ще съжаляват при официалното оповестяване на новия собственик. Догадките обаче ще продължат, докато Наско Сираков или Джоузеф Диксън не дадат пресконференция, на която да свалят картите на масата. Има индикации, че Диксън е говотв да застане пред медиите и да отговаря на въпроса за намеренията му, свързани с Левски. 

Мач Телеграф: Любо Пенев иска силни съперници за подготовката

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев е пикскал от ръководството да му осигури силни съперници за контролите за лятната подготовка. Все още не е напълно ясно къде ще се готвят "червените", но те работят по няколко варианта, като предпочитат да тренират и играят в Австрия. Това може да пропадне само ако се наложат нови рестрикции с пътуванията заради епидемията от коронавирус. Ако това стане, най-вероятно ЦСКА ще се готви у нас и ще избере лагер в Тетевен. Желанието на Пенев е продиктувано от предстоящите мачове в Лигата на конференциите. Припомняме, че тактиката на бившия треньор Бруно Акрапович бе съвсем различна и той настояшвае ЦСКА да играе с по-слаби тимове, за да избегнат контузии и отборът да натрупа самочувствие.

Гидженов свири Левски - Славия

Владимир Вълков с наряд за визитата на ЦСКА в "Надежда"

ЦСКА ще бъде поставен ако се класира в Лига Европа

Добри новини за "червените"

Каранга: Целта на ЦСКА е титлата

Тук съм да завърша историята, обясни нападателят

Привикаха Каранга на специален разговор

Причината е ясна - липсата на голове

ИЗВЪНРЕДНО: Четирима напускат ЦСКА

Вижте кои са те

Цветомир Найденов към ЦСКА-София: Аз ви играя с 19-годишни, а вие ми играете със съдиите!

Благодетелят на ЦСКА 1948 не остана доволен от съдийството в този двубой

Скаршем се закани на Левски: Мисля да им вкарам два гола!

Норвежкият футболист на ЦСКА бе герой срещу ЦСКА 1948

Ел Местро: Показахме страхотна реакция, най-важен е резултатът

Треньорът на ЦСКА бе много доволен от успеха над ЦСКА 1948

Българин герой за ЦСКА навръх 3 март (ВИДЕО)

Ранен гол помогна "червените", Берое игра 75 минути с 10 души

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки