Интер може да рухне веднага след шампионската титла

Напускането на Конте е напът да повлече крак на много футболисти

Интер може да рухне веднага след шампионската титла

 Интер чака единадесет години, за да спечели шампионската титла в Серия А, а за няколко дни всичко в клуба може да се срути като кула от карти.

Три дни след като спечели първото Скудето от 2010 година насам Конте напусна Интер. Той ще вземе 7,5 милиона евро обезщетение за предсрочното прекратяване на договора му. Специалистът отказа да продаде някои от звездите си, за да подобри финансовото състояние на клуба възможно най-много.

Както стоят нещата сега, с напускането на Конте, той може да бъде последван практически от всички най-големи звезди на отбора.

Лаутаро Мартинес, Ромелу Лукаку, Ашраф Хакими, Стефан Де Фрай, Николо Барела, Милан Шкриниар, Матиас Весино, Жоао Марио, Стефано Сенси, Иван Перишич, Раджа Наинголан, всички те могат да напуснат, защото клубът има необходимостта от това да реализира възможно най-голяма печалба.

Някои играчи вече публично се оплакаха от напускането на Конте. Откроиха се Хакими, който каза, че една от причините за пристигането му в Милано е италианският треньор, и Лукаки, който преживя пълен ренесанс в Интер.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки