Сензациите в пресата: Гласят Стоичков за висок пост в ЦСКА

Втора лига започва на 24 юли и още…

Сензациите в пресата: Гласят Стоичков за висок пост в ЦСКА

Сензациите в пресата днес, сряда, 02 юни 2021 година:

„Тема спорт“: Гласят Стоичков за лице на управлението

Ако всичко приключи благополучно в преговорите между Гриша Ганев, Юлиан Инджов и Валтер Папазки, то не е изключено да се стигне до още една огромна сензация в Борисовата градина - Христо Стоичков да се върне от САЩ и да заеме много висок пост в ЦСКА, като се превърне в лицето на управлението. В момента Камата е и основно рекламно лице на букмейкърската компания на Папазки WINВЕТ, която е сред лидерите в бранша у нас. Стоичков също има акции в клуба, но реално той няма абсолютно никакво участие в управлението. Сега идеята е Стоичков да бъде един от босовете, които да дърпат конците на "Армията". В последните месеци любимецът на феновете не пропуска възможност да бъде близо до отбора и да надъха футболистите с видеопослания.

„Мач Телеграф“: Плажните национали пропускат форум заради 20 000 лева

Световните квалификации по плажен футбол в Назаре май ще минат без участието на националния отбор на България, тъй като 20 000 лева се оказват непреодолима пречка. От БФС е казано в прав текст, че тези квалификации ще са без България, а като приоритет е посочено евентуално участие на представителния ни тим в Евролигата. Същата Евролига, която нашите национали пропуснаха преди 2 години и то в момент, в който си бяха осигурили квота за финалите. Последното участие на България в световни квалификации е през 2016 година. Три години по-късно тимът ни не участва отново поради финансови причини. Сега треньорът Симеон Христов и играчите поеха инициативата сами да намерят средства за участие в Назаре през юни, като за целта откриват и банкова сметка. Времето за намирането на тези 20 000 лв. е твърде малко. До края на тази седмица изтича срокът за потвърждение за участие. Световните квалификации в португалския град стартират на 17 юни. 

„Тема спорт“: И Втора лига започва на 24 юли

И сезонът във Втора лига ще започне в уикенда на 24 юли, както този в елита, разбра "Тема Спорт". След Изпълкома на 11 юни ще стане ясна точната бройка на отборите, които се очаква да са 18 или 20. Новите членове от Трета лига са - Марица Пд, Марек, Спартак Вн и Левски Лом. От втора дивизия изпадна Локо ГО, който придружи отказалите се Кариана и Витоша Бистрица. В момента с новаците бройката на тимовете е 18. Бе планирано Първа лига да започне в уикенда на 17 юли, но заради изборите на 11 юли за тогава бе насрочен финалът за Суперкупата между ЦСКА и Лудогорец. През изминалия сезон елитът и Втора лига пак стартираха по едно и също време - 7 август. 
 
Балъков: Етър е майката и бащата на моята кариера

Легендата на българския футбол се надява мача в чест на 100-годишнината на "болярите" да стане празник на града

Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Официално: Столична община поиска „Герена“

Вижте подробности

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки