Сензациите в пресата: Гласят Стоичков за висок пост в ЦСКА

Втора лига започва на 24 юли и още…

Сензациите в пресата: Гласят Стоичков за висок пост в ЦСКА

Сензациите в пресата днес, сряда, 02 юни 2021 година:

„Тема спорт“: Гласят Стоичков за лице на управлението

Ако всичко приключи благополучно в преговорите между Гриша Ганев, Юлиан Инджов и Валтер Папазки, то не е изключено да се стигне до още една огромна сензация в Борисовата градина - Христо Стоичков да се върне от САЩ и да заеме много висок пост в ЦСКА, като се превърне в лицето на управлението. В момента Камата е и основно рекламно лице на букмейкърската компания на Папазки WINВЕТ, която е сред лидерите в бранша у нас. Стоичков също има акции в клуба, но реално той няма абсолютно никакво участие в управлението. Сега идеята е Стоичков да бъде един от босовете, които да дърпат конците на "Армията". В последните месеци любимецът на феновете не пропуска възможност да бъде близо до отбора и да надъха футболистите с видеопослания.

„Мач Телеграф“: Плажните национали пропускат форум заради 20 000 лева

Световните квалификации по плажен футбол в Назаре май ще минат без участието на националния отбор на България, тъй като 20 000 лева се оказват непреодолима пречка. От БФС е казано в прав текст, че тези квалификации ще са без България, а като приоритет е посочено евентуално участие на представителния ни тим в Евролигата. Същата Евролига, която нашите национали пропуснаха преди 2 години и то в момент, в който си бяха осигурили квота за финалите. Последното участие на България в световни квалификации е през 2016 година. Три години по-късно тимът ни не участва отново поради финансови причини. Сега треньорът Симеон Христов и играчите поеха инициативата сами да намерят средства за участие в Назаре през юни, като за целта откриват и банкова сметка. Времето за намирането на тези 20 000 лв. е твърде малко. До края на тази седмица изтича срокът за потвърждение за участие. Световните квалификации в португалския град стартират на 17 юни. 

„Тема спорт“: И Втора лига започва на 24 юли

И сезонът във Втора лига ще започне в уикенда на 24 юли, както този в елита, разбра "Тема Спорт". След Изпълкома на 11 юни ще стане ясна точната бройка на отборите, които се очаква да са 18 или 20. Новите членове от Трета лига са - Марица Пд, Марек, Спартак Вн и Левски Лом. От втора дивизия изпадна Локо ГО, който придружи отказалите се Кариана и Витоша Бистрица. В момента с новаците бройката на тимовете е 18. Бе планирано Първа лига да започне в уикенда на 17 юли, но заради изборите на 11 юли за тогава бе насрочен финалът за Суперкупата между ЦСКА и Лудогорец. През изминалия сезон елитът и Втора лига пак стартираха по едно и също време - 7 август. 
 
Община Пазарджик отпуска пари за заплати на Хебър

Очаква се 105 хиляди лева да бъдат преведени на клуба

Стоичков: Оптимист съм за България

Камата смята, че скоро отборът ни ще се класира за голям футболен форум

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Гонзо избра кой да го наследи в БФС

Кирил Котев ще заеме поста технически директор

Локо Пловдив връща Медвед на Пирин

В момента той е под наем на "Лаута"

Трима национали вече тренират с Левски

Пламен Андреев, Марин Петков и Хосе Кордоба са на линия за Николай Костов

ЦСКА изгуби Де Нойер до края на сезона

Защитникът продължава да се възстановява от контузията в коляното

Интерес от чужбина към Пламен Андреев

Стражът на Левски може да потегли към Западна Европа след края на сезона

Лудогорец към Неделев: Не се предавай!

Вижте посланието към футболиста

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки