Ясен Петров е доволен: Има развитие при нас

"Днес си беше истинска битка", призна националният селекционер

Ясен Петров е доволен: Има развитие при нас

 Селекционерът на България Ясен Петров остана доволен от играта на националния ни тим при загубата с 0:1 от Русия в Москва в контрола. „Тюрикольорите” загубиха след дузпа в края на мача, която Александър Соболев вкара. Наказателният удар бе отсъден за нарушение на Валентин Антов, който иначе изигра отличен мач.

„Не мога да не бъда доволен от старанието срещу един много сериозен тим. Играхме пред пълен стадион. Атмосферата бе прекрасна. За съжаление не издържахме, не съм гледал положението  за дузпата. Допуснахме една грешка. Ние също имахме шансове, макар и много малко. Бяхме на косъм да поведем. Положихме много усилия и не мога да не бъда недоволен”, сподели Ясен Петров.

"Определено футболистите на Русия са изключително класни. На нас не ни достигна последният пас. Ако имахме последния пас, нещата можеха да тръгнат в друга посока. Не успяхме да се възползваме от скоростта на Десподов. Срещу класен противник трябва да си ефективен.

Днес си беше една истинска битка. Отговорихме на темпото на Русия. Много неща има, от които сме доволни. Смятам, че има развитие в нашия отбор. С Франция ще влязат по свежи хора. Знаете, че отборът на Франция почива шест дни, ще бъде поредният труден мач", каза още специалистът.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки