Валентич разкри: Петима си тръгват, най-важното е Неделев да остане (ВИДЕО)

"С Георги Аргилашки ще подпишем нов договор. Освен това преговаряме с халф, централен защитник и нападател"

Валентич разкри: Петима си тръгват, най-важното е Неделев да остане (ВИДЕО)

Приоритет №1 за треньора на Ботев (Пд) Азрудин Валентич е подписването на договор с Тодор Неделев. Босненецът изрази надеждата си, че съвсем скоро сагата със сзездата на отбора ще приключи и Неделев ще поднови контракта си. Освен това той разкри, че петима играчи напускат ти и се очаква да дойдат още четирима.

 
"Янко (б.р. - Георгиев), Сисе, Еспиноса, Шоколаров и Джонатан Перейра напускат отбора. С Георги Аргилашки ще подпишем нов договор. Освен това преговаряме с халф, централен защитник и нападател. Търсим и вратар за подкрепа на Аргилашки. Очакваме още 4-5 нови футболисти", заяви наставникът на "канарите" на днешната пресконференция в Коматево.
 
Валентич разкри, че Ботев ще бъде на 10-дневен подготвителен лагер в Турция от 21 юни. В южната ни съседка ще се играят 3 контроли. След това сигурни са приятелските мачове срещу Левски и Царско село, като се търси още един съперник.
 
"Дилан Мартенс е футболист на Царско село. Аз харесвам този играч, но на този етап мога да кажа само това", уточни треньорът на Ботев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки