Сензациите в пресата: Спас Русев саботирал сделката с Диксън, Ферарито на англичанина върви по 150 евро за 20 минути

Новият в ЦСКА ходил на кастинг в 5 различни държави, Арда задържа за постоянно защитник на Литекс и още…

Сензациите в пресата: Спас Русев саботирал сделката с Диксън, Ферарито на англичанина върви по 150 евро за 20 минути
Сензациите в пресата днес, събота, 12 юни 2021 година:

„Мач Телеграф“: Ферарито на Диксън върви по 150 евро за 20 минути
Впечатляващото Ферари, с което Джоузеф Диксън се появи на пресконференцията на „Герена“, може да бъде наето срещу 150 евро за 20 минути ползване. Цялото мероприятие на англичанина продължи 40 минути, а заедно с времето за придвижване до събитието и обратно, излиза 600 евро. Иначе стойността на подобен автомобил не пада под 250 000 евро.

„Тема спорт“: Спас Русев се опитвал да саботира сделката
Превърналата се в популярна сред неорганизираните фенове Фейсбук страница "Синя Приказка" публикува любопитен пост, в който посочва, че бившият собственик на Левски Спас Русев се опитва да саботира сделката с Джоузеф Диксън. Приказката минава за близка до ръководството на клуба и дори като неофициален говорител. "Много безумна версия чух, че вървяла - зад Диксън стоял Спас Русев. Някои си ги пишат наизуст и не знаят доста неща. Спас Русев в момента се побърква от перспективата Сираков да успее там, където той се провали - с намирането на чужд инвеститор и строежа на нов стадион. На пресконференцията Спас Русев е диктувал въпросите на "Спортал" и bTV - това го знам със сигурност. Играта на тази клика заедно с техните подлоги НКПСЗ е да пречат Левски да тръгне по друг път, за да си върнат клуба отново. Затова и бяха спрени няколко чужди спонсора, като за един от тях лично беше активиран Спас преди 3 месеца - чрез контактите си да го спре. Затова и НКПСЗ цяла година хулят всичко живо в Левски, а сега задачата на тази клика е да правят лош образ на Диксън", гласеше съобщението в социалните мрежи.

„Мач Телеграф“: Новият в ЦСКА е ходил на кастинг в 5 различни държави

Историята на Жуниор Нзила е доста необичайна. Халфът тръгва на 17 години от скромния Торси, който е от регионалните френски дивизии. Още от тийнейджър обаче той се пробва по кастинги и обикаля половин Европа по съвет на брат си. През ноември 2018-а играе 3 мача в Швеция, в които се гледат таланти, събрани отвсякъде. След това следват опити на различни места - в Клермон, в Торино, в Сасуоло, в Киасо. Има неприятен спомен от Парма, където нищо не се случва. Сам признава, че се е пробвал още в Португалия и Мароко или общо в 5 държави. Жуниор Нзила подписва първи професионален договор с втородивизионния швейцарски Киасо. В мача за Купата на Швейцария с Цюрих (3:2) е забелязан от скаути на Наполи, които го взимат за Примаверата. През пролетта няколко таланта от младежкия тим са поканени да тренират в първия тим заради COVID-19, но Нзила не е между тях.

„Тема спорт“: Арда задържа за постоянно защитник на Литекс

Ръководството на Арда ще привлече за постоянно Петко Ганев, след като се е разбрало с Литекс за бранителя, пише поуаргезз. Той бе под наем в състава от Кърджали и изигра много силни мачове, преди да скъса кръстни връзки на коляното. Преди това бе и в Ботев Вр. Както е известно, кърджа-лийци се разделиха с двама чуждестранни бранители - Никола Таравел и Манолис Русакис. Клубът пък може да бъде напуснат от Мартин Костадинов и Стойчо Атанасов. Арда ще подсили халфовата си линия с Илия Юруков. Полузащитникът разтрогва договора си с Левски за неплатени заплати. След като прекрати взаимоотношенията си със сините, Юруков ще подпише договор за 3 години. От Арда следят ситуацията около още двама полузащитници на Левски - близнаците Борислав и Радослав Цоневи. Те обаче са дали дума, че остават на „Герена", ако ситуацията в клуба се подобри. Договорите на халфовете със столичани изтичат на 30 юни. Ако те все пак не преподпишат с Левски, най-вероятно ще продължат кариерата си в чужбина. Интерес към близнаците не липсва.
Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Левски на печалба, вижте финансовия отчет на „сините“

Ето какво пишат от „Герена“

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Официално: Ботев (Пд) иска международен съдия за реванша с ЦСКА

Вижте отовреното писмо на "жълто-черните" до БФС

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

Любо Пенев: Вниманието ни е насочено към първенството

„Имаше липса на концентрация“

Дерменджиев: Целта е дубъл

Гледаме към финала, призна треньорът на "орлите" след 4:0

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки