Сензациите в пресата: Спас Русев саботирал сделката с Диксън, Ферарито на англичанина върви по 150 евро за 20 минути

Новият в ЦСКА ходил на кастинг в 5 различни държави, Арда задържа за постоянно защитник на Литекс и още…

Сензациите в пресата: Спас Русев саботирал сделката с Диксън, Ферарито на англичанина върви по 150 евро за 20 минути
Сензациите в пресата днес, събота, 12 юни 2021 година:

„Мач Телеграф“: Ферарито на Диксън върви по 150 евро за 20 минути
Впечатляващото Ферари, с което Джоузеф Диксън се появи на пресконференцията на „Герена“, може да бъде наето срещу 150 евро за 20 минути ползване. Цялото мероприятие на англичанина продължи 40 минути, а заедно с времето за придвижване до събитието и обратно, излиза 600 евро. Иначе стойността на подобен автомобил не пада под 250 000 евро.

„Тема спорт“: Спас Русев се опитвал да саботира сделката
Превърналата се в популярна сред неорганизираните фенове Фейсбук страница "Синя Приказка" публикува любопитен пост, в който посочва, че бившият собственик на Левски Спас Русев се опитва да саботира сделката с Джоузеф Диксън. Приказката минава за близка до ръководството на клуба и дори като неофициален говорител. "Много безумна версия чух, че вървяла - зад Диксън стоял Спас Русев. Някои си ги пишат наизуст и не знаят доста неща. Спас Русев в момента се побърква от перспективата Сираков да успее там, където той се провали - с намирането на чужд инвеститор и строежа на нов стадион. На пресконференцията Спас Русев е диктувал въпросите на "Спортал" и bTV - това го знам със сигурност. Играта на тази клика заедно с техните подлоги НКПСЗ е да пречат Левски да тръгне по друг път, за да си върнат клуба отново. Затова и бяха спрени няколко чужди спонсора, като за един от тях лично беше активиран Спас преди 3 месеца - чрез контактите си да го спре. Затова и НКПСЗ цяла година хулят всичко живо в Левски, а сега задачата на тази клика е да правят лош образ на Диксън", гласеше съобщението в социалните мрежи.

„Мач Телеграф“: Новият в ЦСКА е ходил на кастинг в 5 различни държави

Историята на Жуниор Нзила е доста необичайна. Халфът тръгва на 17 години от скромния Торси, който е от регионалните френски дивизии. Още от тийнейджър обаче той се пробва по кастинги и обикаля половин Европа по съвет на брат си. През ноември 2018-а играе 3 мача в Швеция, в които се гледат таланти, събрани отвсякъде. След това следват опити на различни места - в Клермон, в Торино, в Сасуоло, в Киасо. Има неприятен спомен от Парма, където нищо не се случва. Сам признава, че се е пробвал още в Португалия и Мароко или общо в 5 държави. Жуниор Нзила подписва първи професионален договор с втородивизионния швейцарски Киасо. В мача за Купата на Швейцария с Цюрих (3:2) е забелязан от скаути на Наполи, които го взимат за Примаверата. През пролетта няколко таланта от младежкия тим са поканени да тренират в първия тим заради COVID-19, но Нзила не е между тях.

„Тема спорт“: Арда задържа за постоянно защитник на Литекс

Ръководството на Арда ще привлече за постоянно Петко Ганев, след като се е разбрало с Литекс за бранителя, пише поуаргезз. Той бе под наем в състава от Кърджали и изигра много силни мачове, преди да скъса кръстни връзки на коляното. Преди това бе и в Ботев Вр. Както е известно, кърджа-лийци се разделиха с двама чуждестранни бранители - Никола Таравел и Манолис Русакис. Клубът пък може да бъде напуснат от Мартин Костадинов и Стойчо Атанасов. Арда ще подсили халфовата си линия с Илия Юруков. Полузащитникът разтрогва договора си с Левски за неплатени заплати. След като прекрати взаимоотношенията си със сините, Юруков ще подпише договор за 3 години. От Арда следят ситуацията около още двама полузащитници на Левски - близнаците Борислав и Радослав Цоневи. Те обаче са дали дума, че остават на „Герена", ако ситуацията в клуба се подобри. Договорите на халфовете със столичани изтичат на 30 юни. Ако те все пак не преподпишат с Левски, най-вероятно ще продължат кариерата си в чужбина. Интерес към близнаците не липсва.
БФС поздрави Етър за вековния юбилей

Ето какво написаха от централата

Билетите за ЦСКА - Левски вече са в продажба

Пропуските за Сектор "Б" и "Г" са по 10 лева

Етър е вековен!

Легендарния клуб на Велико Търново днес празнува 100 години

Лудогорец е на 90 минути от нов финал за Купата на България

Разградчани изковаха солиден аванс от 3:0 срещу Хебър в първия мач и реваншът изглежда протоколен

Бабич даде почивка на Полонски, за да го съхрани за следващите мачове

Не контузия е причината за смяната на халфа срещу Черно море

Емил Велев: Левски трябва да иска много повече победата

Бившият наставник на "сините" коментира предстоящото последно Вечно Дерби за сезона

Левски U14 разби конкуренцията и стана шампион 3 кръга преди края

Отборът на Георги Коруджиев свърши отлична работа

Етър съобщи имената на още звезди за юбилея

Вижте кои ще участват в празника по случай 100 години футбол във Велико Търново

България U15 с реми срещу Косово (ВИДЕО)

Две дузпи и 1:1 в контрола, играна в Прищина

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки