Монтана привлече двама футболисти на Беласица

Вижте кои са те

Монтана привлече двама футболисти на Беласица

 23 годишният  защитник на Беласица Атанас Карачоров е вече в Монтана за да оформи договора си с новия клуб. Той е рожба на ДЮШ на Лудогорец Разград. Дебютирал е  и в представителния тим на разградчани и има изиграни срещи в Шампионската лига за младежи. Атанас Карачоров бе един от любимците на феновете на Беласица. Много често получаваше несправедливи оценки за играта си от страна на длъжностни лица от петричкия клуб и явно това е натежало да приеме офертата на президента на ФК Монтана Румен Панайотов.

 
Другият класен футболист от Беласица, досегашният капитан на мъжкия отбор-Марти Таушанов-също е приел офертата на ръководството на ФК Монтана. И той, както и Атанас Карачоров, често бе извън основния състав и всичко тога го обиждаше. Марти Таушанов през първенството 2017/2018 бе обявен за футболист № 1 на Беласица. След това бе привлечен от ЦСКА-1948, където бе със съществени заслуги за влизането на отбора във втора професионална лига. Тогава ръководството на клуба не постъпи етично с него и се стигна до раздяла. Предложението за игра в Кариана ЕрдÐ
 �н Марти отхвърли и се завърна отново в родния си Беласица, където завоюва капитанската лента.
 
Другият футболист, който напуска  Беласица, е Иван Марчев. Той приема офертата не третодивизионния Пирин Разлог. Тази стъпка футболиста прави защото в отбора на Беласица не му бе достатъчен даден шанс за игра.
 
Потърсихме веднага мнението на старши треньорът на мъжкия отбор на Беласица Саша Симонович по този въпрос, и той сподели следното: „Радвам се, че футболистите  от досегашния отбор на Беласица са търсени от отбори от професионалните групи. Това означава, че сме работили добре и сме направили необходимото ,за да може да привлекат вниманието на колеги от други отбори от по-горни групи. При това положение разговаряхме и с Георги Петров и ако бъде поставена задача от страна на кмета за атакуване на първото място през новото първенство ще трябва
 да търсим футболисти за запълване местата на напусналите. Направили сме контакт с няколко футболисти от региона, но дали ще продължим да работим в тази посока не ми е ясно. Все още нямам официално предложение дали ще продължа да бъда старши треньор на мъжкия отбор на ОФК Беласица и при какви условия”.
 
Така бройката на футболистите от Петрич,които преминаха в отбори от професионалния футбол е общо шест. Другите са Владимир Гогов и Стивън Кирилов в ЦСКА 1948   и Айвън Ангелов в Локомотив Пловдив.
Марек призова феновете си за подкрепа

В предстоящия домакински мач от Втора лига срещу Септември (София)

Иван Иванов: В ЦСКА 1948 има много талантливи млади футболисти

"Зарадвах се, когато се отвори тази възможност..."

Павлин Николов обяви бъдещето на Росен Кирилов

Треньорът на отбора ще продължи да бъде на поста си и следващия сезон

Официално: ЦСКА 1948 представи Иван Иванов

Той ще води дубъла, а Алвеша се връща начело на третия отбор

Ясни са съдиите за кръгa във Втора лига

Вижте кой ще свири Марек – Септември (София)

Митов се завръща в Септември

Опитният специалист сменя Иван Гешев

Монтана има нов треньор

Петър Колев смени Митов на "Огоста"

Дунав повали Септември Сф с 2:1 след греди и червен картон (ВИДЕО)

Русенци се изкачиха до десетото място в класирането на Втора лига

Треньорът на „соколите“ ги похвали след успеха

„Поздравявам момчетата, тъй като изпълниха задачите”, заяви Росен Кирилов

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки