Тунчев доволен от жребия: Радвам се, че избегнахме АЕК и Карабах (ВИДЕО)

"Падна ни се лек противник", каза треньорът на Локо Пд

Тунчев доволен от жребия: Радвам се, че избегнахме АЕК и Карабах (ВИДЕО)

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев коментира жребия за Лигата на конференциите, който отреди “смърфовете” да се изправят срещу ФК Словачко. Специалистът призна, че е останал доволен от отредения съперник:

“Отборът е познат дотолкова, че е отбор от Чехия, но с оглед на другите отбори, този жребий е лек. Мисля, че няма какво влияние да ни окаже това, че сме домакини. Най-важното е да не допуснем гол тук. Имаше няколко отбора, които не желаехме. Радвам се, че избегнахме АЕК и Карабах. Следили сме изявите на Славия Прага, запознати сме като цяло с чешкия футбол", посочи той.

"Играем мач за мач, надяваме се да прескочим този кръг, а след това ще мислим за следващия. Не искам да давам големи изказвания и изявления. Имаме разговори с няколко играчи, нищо не мога да кажа още, но се надявам до няколко дни да имаме повече яснота. Надявам се да привлечем поне 4-5 играчи. На този етап не знам дали има напускащи. Има оферти за наши играчи, но няма нищо конкретно."

"Има някакви разговори с Момчил Цветанов, но това, което се пише не е така. Едва ли не, ние сме готови да го пуснем и той е готов да подпише. Някаква заблуда има около Гомис, той има договор за още една година, явно това е негова грешка“, допълни Тунчев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки