Владимир Зарков: Двамата Ку-Ку срещу Красен Кралев! Или защо не харесваме комунисти…

Вижте какво написа журналистът

С Красен Кралев се познаваме от близо 20 години. И за тези двайсетина години съм го виждал три пъти истински ядосан.

 
Сефтето беше след един мач Спартак – Черно море, когато варненски кмет направи така, че „моряците“ да загубят, за да се спасят другите и да не остане Варна с един отбор в „А“ група баш в предизборната година. Красен полудя, когато разбра кои са го направили зад гърба му. Хвана си шапката и си замина.
 
Вторият път беше някъде около 2013 година. Тогава в офиса му дойдоха двама души, които му поискаха рекламния бизнес. Харесал го бил един Корпулент. Та тогава му обясниха на Красен: „По-добре да имаш 30 процента във фирма с печалба от 10 милиона, отколкото 100 процента във фирма с… 0 лева оборот“. Ядоса се и не се даде. Той си знае какво му костваше 14 месеца във фирмата да не влезе един лев! Но устиска!
 
И вчера го гледам в Русе по-бесен отвсякога на това Ку-Ку срещу него. Обяснява се, че няма сестра. Каквато му пришиха две комунистически издънки.
 
Първата е Андрей Кузманов. Министърът, дето и към днешна дата е началник на шефа на федерацията по модерен петобой… Андрей Кузманов. И му отпуска пари! Вие представяте ли си такава наглост, такъв конфликт на интереси!?
 
Този седнал акъл да ръси за управление на министерство и програми. Председателят, дето е изхарчил една камара левове за интернет-сайт на федерацията, а там на челна позиция още стоят неща от 2018-а година!
 
И до него приглася Антон Кутев, дето разбира от всичко, но най-вече от диверсии. Откраднал документи от министерството. Нормално, комунист е. Някога байчовците му са крали документи от кметствата и са ги палили, за да не може държавата да работи. Кутев сега прави същото, а държавата пак не работи. Питайте спортните клубове, дето след още някоя и друга седмица ще се съберат пред ведомството.
 
Че и за смях стана Кутев, защото пухкавата Кутевица и тя намазала от спортните програми. Дано парите не са били по програма за здравословно хранене, че снимките й за друго говорят. Което вече си е злоупотреба с държавни средства.
 
Разбирам, че в служебния кабинет на Лудия шапкар върви състезание „Бързи, смели, сръчни в омаскаряването на ГЕРБ“. На радевите червенотиквеничковчета е обещано, което е най-активно в лайнометния батальон, да остане на власт и след изборите във вече стъкмения в Сараите експертен кабинет.
 
Само, че мислете хора по кого стреляте. И какви джуджета като Кутев пращате. Абе човек, ти помниш ли, че когато твоите червени дойдоха на власт, първото, което направи Станишев е да затрие спортното министерство. Ако не знаеш, питай Ефрем, той и тогава беше пресаташе в… Държавна агенция. Ами когато БСП и ДПС изродиха кабинета „Орешарски“, начело на спорта сложиха любовницата на Местан! СРАМ! СРААААМ! И сега ти ли, Кутев, ще говориш за спорт!?
 
Хубаво е, когато тръгваш на война, да знаеш кого имаш насреща. Когато плюеш по една програма, да си наясно, че тя е част от цяла доктрина. Доктрината „Кралев“, която възроди българския спорт. Само в последните няколко месеца България спечели безпрецедентен медал в плуването за мъже на европейско първенство, в художествената гимнастика също имаме такъв след над 20 години чакане, баскетболът ни се класира на голям шампионат, волейболистките ни са на два мача от победа в Златната лига, Алберт Попов за втора година е световна топ-звезда в ските, тенисът на маса отново ще бъде представен на олимпиада и т.н. и т.н.
 
Тъпото е, че прът във всичко това слагат разни Ку-Кувци, такивакато  Ку(зманов) – Ку(тев), които вчера с почуда установиха, че хора с еднакви имена, могат да имат различни ЕГН-та. И си заметоха опорките под масата…
 

Още от HOME

Бранителят на Милан се превърна в един от най-добрите защитници в Италия

Апелативната комисия към БФС се произнесе днес

Камата зарадва малките си фенове с кратко съобщение

Тя благодари на Черно море, Красен Кралев и цялата общественост за честта към сина й

На церемонията дойде и бившият министър на спорта Красен Кралев

Наскоро компанията на Джери Кардинале "РедБърд Капитал" закупи "росонерите"

Двамата стигнали до конфликта заради дузпа

Халфът със сигурност ще напусне Борусия Дортмунд през лятото

Насер Ал-Хелаифи е въвлечен в малтретиране на лобист в Катар

Актуално

14:45 30/09 СЕПТЕМВРИ - СПРАРТАК ВАРНА
17:00 30/09 ЧЕРНО МОРЕ - БОТЕВ ВР
19:30 30/09 БОТЕВ ПД - СЛАВИЯ
21:30 30/09 Байерн М - Байер Леверкузен

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки