Берое и Янтра не се победиха в контрола (ВИДЕО)

Срещата завърши 1:1

Берое и Янтра не се победиха в контрола (ВИДЕО)

 Берое завърши наравно 1:1 срещу Янтра (Габрово) в първата си контрола през лятото. Срещата се игра на тренировъчното игрище над стадион "Берое". И двата отбора направиха много смени и дадоха шансове на млади играчи и футболисти на проби. Кийлън Лебон даде преднина на "заралии". Владимир Мичев изравни в средата на втората част. 

 
В 11-ата Кукула можеше да отбележи с глава след центриране от корнер, но мерникът му се оказа неточен. В 27-ата минута разбъркване след корнер доведе до това топката да стигне до Кукула, който стреля от близка дистанция, но Петър Иванов спаси.
 
В 39-ата минута добро двойно взаимодействие между Лебон и Кукула доведе до откриване на резултата. Френският нападател подаде към Кукула, който успя да му върне с пета и да го изведе сам срещу вратаря на Янтра. Лебон не пропусна от чиста позиция и откри за 1:0.
 
Янтра изравни в 63-ата минута. Габровци получиха правото да изпълнят фаул от границата на наказателното поле. Владимир Мичев застана зад топката и отправи хубав изстрел, който премина под стената и попадна право във вратата на Берое - 1:1.
 
В 68-ата минута Камбуров стреля добре от границата на пеналтерията, но влезлият като резерва Цинцарски спаси. 10 минути по-късно отново опитният нападател имаше възможност да вкара за своя тим, но ударът му с глава се оказа неточен.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки