Владислав Иванов: На никого не е приятно, че играхме по такъв грозен начин

"Имаше много притеснение при младите, това повлия негативно на тях"

Владислав Иванов: На никого не е приятно, че играхме по такъв грозен начин

 Либерото на мъжкия национален отбор по волейбол на България Владислав Иванов бе откровен и призна, че тимът ни се е представил далеч под нивото си в Лигата на нациите. „Лъвовете“ инкасираха 13 загуби и завършиха само с 2 победи в турнира.

 
„На никого не е приятно, че загубихме по такъв начин, и че отборът игра по такъв, меко казано грозен начин. На този етап такива са възможностите. С това разполага България, такъв е изборът на селекционера Силвано Пранди. Гледаме да надграждаме с всеки изминал ден. Няма какво да се заблуждаваме и да се лъжем, че се изправихме срещу най-добрите отбори в света. Имахме и лош късмет, че ни се контузиха трима играчи”, коментира Иванов при завръщането на тима в София.
 
 „Оттук нататък трябва да си направим равносметка и да си извадим изводите, както ние отделно като състезатели, така и треньорския щаб и федерацията. Със сигурност имаше много притеснение при младите, това повлия негативно на тях. Едно е да побеждаваш и да трупаш опит, но когато идват загубите и то по категоричен начин, нямаш доводи”, каза още Владислав Иванов.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки