Венци Стефанов: Левскарите вярват в задгробния живот

„Казах преди 2-3 месеца какво мисля за Диксън, ама никой не ме слуша…“

Венци Стефанов: Левскарите вярват в задгробния живот

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов припомни на Левски какво е казал за Джоузеф Диксън.

Сделката между „сините“ и английския бизнесмен пропадна, след като мажоритарният собственик Наско Сираков обяви, че е бил подведен и прекратява преговорите.

"Казах преди 2-3 месеца какво мисля за този инвеститор, ама никой не ме слуша. С най-добри намерения исках да им кажа на левскарите, че това е измама. То се казва на хора, които искат да те чуят. Те вярват в задгробния живот. Като чуеш, че може да разполага с 242 милиона, 476 хиляди и 301 долара, ти става ясно, че измамата е тотална. Тези пари ги има нарисувани. Някога чували ли сте да се издава по света такъв банков документ! Че някакъв човек може да построи стадион и мол с 242 милиона и 301 долара… 301 долара! Мале какво счетоводство! Явно на този младеж му трябва документ, че притежава футболен клуб, за да тръгне да търси пари. По този начин да се добере до някакви средства", заяви Стефанов пред Спортал.

"И в Северна Македония са опитали да правят такова нещо, бившият футболист на Славия Славчо Георгиевски ги е спасил. Казал им да си обират крушите по тъмно, че на другия ден им се пише лошо. Тук сега ще ги спасява Господ. Трябва да си много глупав, за да мислиш, че има такъв вариант. Няма такъв филм! Някакъв на 31 години поставя ултиматум на клуб с една година по-млад от Славия. И сега какво? Един от директорите в Левски гледа все да се намести някъде, да прилапа някой лев. Може би е очаквал да вземе някой долар от тия пари, ама и един долар няма да закачи, защото положението е извън контрол", добави още той.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки