Феновете на ЦСКА губят търпение: Отборът изглежда стряскащо безидейно!

Вижте подробности

Феновете на ЦСКА губят търпение: Отборът изглежда стряскащо безидейно!

Феновете на ЦСКА започват да губят търпение и доскорошният оптимизъм постепенно преминава в сериозни критики.

Колегите от „Тема Спорт“ извадиха някои мнения от официалната страница на клуба във Фейсбук, които публикуваме с редакторска намеса:

Иван Стоев: Тези, дето смениха миналогодишните крила, за момента са пълни дупки. Французинът от четвърта дивизия не знае какво е отборна игра. Чатакович засега също не знае какво прави терена. Холандецът на крилото има качества, но е извън форма. Антов явно го гласят за продажба и гледат, колкото се може по-малко да го рискуват. Проблемът продължава да бъде липсата на качествен разиграващ халф, който да изнася топката от защитата, а вече имаме два нови проблема – слабите крила и адекватен заместник на Тиаго. Дано след връщането на Юга, Вион и Кох да заиграем по-добре, но в момента изглеждаме на не повече от 40% от потенциала на отбора.

Валери Молхов: Отборът не е добре.

Пешо Прангов: Отборът изглежда стряскащо безидейно и хаотично. Очертава се поредната небалансирана селекция. Бекове няма, дефанзивни халфове също, но сергията е отворена. От септември пак ще чакаме само купата!

Крис Йорданов: Не се вижда нищо позитивно в играта на отбора. Срещу Карабах дори нямахме и създадени положения за гол. А новите играчи са пълна мъгла.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки